Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου [Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα] και ειδικότερα στην σήραγγα Καλογερικού με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη - Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτη, από την χ/θ 168,400 έως και την χ/θ 169,300 (σήραγγα Καλογερικού/ κατεύθυνση προς Αθήνα), λόγω εκτέλεσης εργασιών ετήσιας τακτικής ......

συντήρησης, με στόχο την ομαλή κυκλοφορία οχημάτων και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε, από την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ξεκινήσουν Από την Δευτέρα (25-9-2017) και ώρα 09.00 έως την Παρασκευή (29-9-2017) και ώρα 16.00, παράκαμψη της κυκλοφορίας προς Αθήνα και μετάθεσή της, στον κλάδο της σήραγγας της κατεύθυνσης προς Καλαμάτα (Καλογερικό Κ)

Από τον κλάδο αυτό, θα εξυπηρετηθούν αμφότερες οι κατευθύνσεις, σε μία λωρίδα κυκλοφορίας έκαστη (contraflow).


Η κοινοπραξία κατασκευής «ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε.», υποχρεούται για την τοποθέτηση και συντήρηση της απαιτούμενης οδικής σήμανσης, καθώς επίσης να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα που απαιτούνται για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων, σύμφωνα με το άρθρο 9 του Ν. 2699/99 (Κ.Ο.Κ.)

Οι παραβάτες της παρούσας διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 (Α-57) ως τροποποιήθηκε με το Ν. 3542/2007 «Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.