Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Παναγιώτης Κατσίβελας: Ο πολιτισμός είναι μια μεγάλη υπόθεση για όλους τους κατοίκους και δημότες του Δήμου Τριφυλίας.

Για τον πολιτισμό στον Δήμο Τριφυλίας αναφέρθηκε στην σημερινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας τον οποίο αποκάλεσε πολύ μεγάλη υπόθεση. Υπόθεση για τους πολίτες και τους Δημότες της Τριφυλίας.
Χαρακτήρισε τον ......

πολιτισμό κάτι το ζωντανό, κάτι που διαρκώς αναπαράγεται και αναφέρθηκε σΤον τρόπο με τον οποίο ζουν οι πολίτες για τον πολιτισμό που αρέσκονται να να ζουν μέσα στην ιστορία του και μέσα στους αρχαιολογικούς χώρους .
Και κατέληξε λέγοντας ότι ο δήμος Τριφυλίας θέλει να είναι καινοτόμος, θέλει να κάνει πράγματα που δε γίνονται σε άλλους δήμους…»!

Δείτε τον κ. Κατσίβελα



Πλούσιο το επόμενο τετραήμερο

Για τις εκδηλώσεις που λα γίνουν τ επέομενο τετραήμερομίλησε στην συνέντευξη τύπου και ο Πρόεδρος ης Κοινωφελούς επιχείρησης κ/ Γιάννης Κατσούλας.

Ο κ. Κατσούλας αναφέρθηκε στις πλούσιες πολιτοστικές εκδηλώσει των Φημοτικών ένοτήτων ΓΑργαλιάνων Φιλιατρών και Κυπαρισσίας

Για την Δ.Ε. Γαργαλιάνων είπε ότι είναι η πρώτη συνάντηση χειροτεχνών στους Γαργαλιάνους, με τίτλο «Στου Πάρκου την Αγορά», είναι γεγονός και από αύριο, για ένα τριήμερο, το πάρκο των Γαργαλιάνων θα γεμίσει με χειροποίητα είδη, πρωτότυπες δημιουργίες, εικαστικά έργα και ευφάνταστες κατασκευές από το εμπνευσμένο μεράκι των χειροτεχνών!



Για την Δ.Ε. Φιλαιτρών αναφέρθηκ στο υπέροχο μουσικό ταξίδι που πρόκειται να απολαύσουν και θα περιλαμβάνει ρεπερτόριο από την Μεσόγειο, στη Μικρά Ασία, στα νησιά μας και στην παράδοση.
Στο ταξίδι αυτό θα είναι η Αρετή Κετιμέ, με το σαντούρι της, και την Κατερίνα Τσιρίδου, με το μπαγλαμαδάκι της.



Τη Δευτέρα, ο αρχαιολογικός χώρος Περιστεριάς υποδέχεται για 2η χρονιά το κοινό με μια μοναδική συναυλία οκτώ καλλιτεχνών της λυρικής σκηνής, οι οποίοι με όχημα της φωνές τους και προορισμό της καρδιές μας θα βρίσκονται στον αρχαιολογικό χώρο!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.