Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Ανακοίνωσε τον Σταθόπουλο ο ΠΑΟΚ

Την απόκτηση του νεαρού επιθετικού Αντώνη Σταθόπουλου, ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ.
Εχει μετάσχει στα κλιμάκια των μικρών Εθνικών Ομάδων και απο τη Δευτέρα θα ενταχθεί στη δεύτερη ομάδα του «Δικέφαλου».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σε μία σημαντική ....

προσθήκη για την δεύτερη ομάδα του, προχώρησε ο ΠΑΟΚ, καθώς απέκτησε από την Τβέντε, τον νεαρό επιθετικό Αντώνη Σταθόπουλο, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Με καταγωγή από τα Φιλιατρά Μεσσηνίας, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην τοπική Εράνη. Το καλοκαίρι του 2013 αποφάσισε να αφήσει την Ελλάδα και εντάχθηκε στην Κ17 της ολλανδικής Τβέντε, ενώ στην συνέχεια έπαιξε και στην Κ19.

Ο νεαρός άσος αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού επιθετικού, ενώ έχει περάσει από τα κλιμάκια των μικρών Εθνικών Ομάδων της χώρας. Ο νεαρός άσος ταξίδεψε με την αποστολή του Δικεφάλου από την Ολλανδία και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Ο Λούμπος Μίχελ υποδέχθηκε τον ποδοσφαιριστή και μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων τον παρουσίασε και επίσημα.

Από την μεριά του ο Σταθόπουλος δήλωσε ότι: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή, την οποία ήθελα πολύ. Θέλω να βοηθήσω αφενός την ομάδα και αφετέρου τον εαυτό μου. Κύριος στόχος μου είναι καταρχήν να καταφέρω να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα και να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο με τον ΠΑΟΚ».

Από την μεριά του ο Διευθυντής του PAOK Academy, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, μίλησε για την μεταγραφή: «Είναι ένας παίκτης που παρακολουθούμε εδώ και πολλά χρόνια. Προσπαθήσαμε να τον φέρουμε στην Θεσσαλονίκη και πριν τρία χρόνια, αλλά πλέον είναι εδώ. Πρόκειται για ένα παίκτη με εξαιρετικές προοπτικές και θέλουμε να τον δούμε να φτάνει μέσα από την Κ20 στην πρώτη ομάδα του Δικεφάλου».

paokfc.gr - taklin.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.