Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 24ης Ιουλίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Φαινόμενα διχασμού στο Δ.Σ. Καλαμάτας

Η συνωμοσιολογία, οι απειλές για «κρεμάλες» των αντιπάλων, ......

η ξενοφοβία, ο εθνικισμός, ο λαϊκισμός, η ρητορική του μίσους και της βίας δημιουργούν το τελευταίο διάστημα εμφυλιοπολεμικό περιβάλλον και υπονομεύουν τη δημοκρατία στη χώρα μας.

Ο απλουστευτικός διαχωρισμός απευθύνεται στο θυμικό και όχι στη λογική. Δεν επιτρέπει τον ψύχραιμο διάλογο και την ανταλλαγή επιχειρημάτων. Υπονομεύει τη δημοκρατία και στρώνει το έδαφος στον εκφασισμό της κοινωνίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΕΝΤΑΤΙΚΟΙ ρυθμοί στα έργα του Περιμετρικού της Καλαμάτας. Ο Δήμος «τρέχει» να συνδέσει με τον αυτοκινητόδρομο τον περιφερειακό δρόμο στα Λαίικα. Αισιοδοξία Νίκα για την εξέλιξη των έργων και το χρονοδιάγραμμα της έγκαιρης παράδοσής τους.
Παρέμβαση από τον Θεοδ. Μπρεδήμα για τα προβλήματα από τα έργα ανάπλασης στη Φαρών.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινη «ΦΩΝΗ» στην οποία προβάλλονται και τα θέματα:
• ΣΤΗΝ «ΚΑΡΔΙΑ» του Λονδίνου τα Πελοποννησιακά προϊόντα με 30 εξαγωγικές επιχειρήσεις να συμμετέχουν στην έκθεση της Περιφέρειας.
• ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ στο ΔΗΠΕΘΕ και στο Μέγαρο Χορού συνεχίζεται σήμερα το 19ο Δ.Φ.Χ. Καλαμάτας στο πλαίσιο του οποίου θα πραγματοποιηθεί και παράλληλη εκδήλωση το βράδυ έξω από το Μέγαρο.
• ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ του το Φεστιβάλ Τεχνών Κορώνης 2013 με τις εικαστικές εκθέσεις μέχρι 26 Αυγούστου.
• ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ η αρμοδιότητα για την απόφαση ανοίγματος των καταστημάτων 7 Κυριακές το χρόνο. Αντιδρούν οι εργαζόμενοι στις εμπορικές επιχειρήσεις.
• ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ των επαγγελματιών για την εξυπηρέτηση από το πάρκινγκ στο λιμάνι της Καλαμάτας.
• Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Παμμεσσηνιακής Ομοσπονδίας Αμερικής-Καναδά καταγγέλλει αυθαίρετες ενέργειες του αντιπροέδρου σχετικά με τη διοργάνωση του Συνεδρίου.
• ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ για τη βελτίωση της βιωσιμότητας του ελαιολάδου από την Κομισιόν.
• ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
• ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.