Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 15ης Φεβρουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο ΘΑΡΡΟΣ της Μεσσηνίας

«Η Αστυνομία Κυπαρισσίας κάλυπτε το δράστη»
Κατάθεση στη δίκη από τη σύζυγο του δολοφονηθέντος Σπ. Ιωάννου

Το κουβάρι μιας από τις πιο φρικτές δολοφονίες που έχουν ........

γίνει στη Μεσσηνία άρχισε να ξετυλίγεται δημόσια χθες για δεύτερη φορά, με την έναρξη στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Καλαμάτας της δίκης του Βορειοηπειρώτη και του Αλβανού που έχουν καταδικασθεί για τη δολοφονία στις 26 Ιανουαρίου του 2009 του δικηγόρου Σπύρου Ιωάννου στο γραφείο του στην Κυπαρισσία.

Αμφότεροι έχουν καταδικασθεί από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, την οποία τέλεσαν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, χωρίς να τους αναγνωρισθεί κανένα ελαφρυντικό. Επίσης, έχουν καταδικασθεί σε 18 μήνες φυλάκισης έκαστος για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο Βορειοηπειρώτης, όπως και στο πρώτο δικαστήριο, έτσι και χθες αρνήθηκε κάθε ανάμειξη με την υπόθεση, ενώ οι δικηγόροι του Γ. Ράλλης και Δ. Γκαβέλας σημείωσαν σε δηλώσεις τους ότι θα παρουσιασθούν νέα στοιχεία για την αθωότητα του πελάτη τους.

Στο δεύτερο βαθμό εκδίκασης της υπόθεσης, βασικό στοιχείο είναι οι καταγγελίες της οικογένειας του θύματος για κάλυψη των δραστών από την τοπική αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ αυτονομία αποκτά το Νοσοκομείο Καλαμάτας με δύο σημαντικά έργα που ξεκινάνε αυτές τις ημέρες με κονδύλια του ΕΣΠΑ ύψους 2 περίπου εκατ. ευρώ.
Με την υλοποίησή του θα υπάρξει σημαντική εξοικονόμηση κονδυλίων για ενέργεια.
Σημαντικές οι πρωτοβουλίες του διοικητή και των υπηρεσιών για την ένταξη των έργων και την προώθηση των μελετών.
Αυτό ειναι το πρώτο θέμα στη σημερινή "ΦΩΝΗ" στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε :

ΒΑΓΓΕΛΗ άλλαξέ τα όλα! Αυτό ζητούν οι πολίτες απο τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ εν όψει συνεδρίου, σύμφωνα με δημοσκόπηση της ALCO. Σύμφωνα με την πρόθεση ψήφου η ΝΔ παγιώνεται στην πρώτη θέση, ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται καθοδικά ενώ σημαντικά ανακάμπτει το ΠΑΣΟΚ, με τη Χρυσή Αυγή να εδραιώνεται στην τρίτη θέση.
ΚΟΚΚΙΝΟ χτυπάει η ανεργία που τον περασμένο Νοέμβριο έφθασε το 27%, ενώ μελέτη του ΚΕΠΕ εκτιμά ότι το 2013 θα σπάσει το φράγμα του 30%!

Με επιστολή στους πολιτικούς αρχηγούς η ΕΣΕΕ ζητεί τη στήριξη των ΜμΕ.

ΑΜΕΣΕΣ παρεμβάσεις για τη διάσωση του κάστρου της Κορώνης, αποφασίστηκαν σε νέα σύσκεψη στο ΥΠ.ΠΟ. υπό την προεδρία του αναπληρωτή υπουργού Κώστα Τζαβάρα.
ΕΡΓΑ στο ΕΣΠΑ εντάσσονται για κομματικά χατίρια υποστηρίζει ο δήμαρχος Καλαμάτας και πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου Παν. Νίκας.
ΕΝΤΟΝΟ το κινέζικο ενδιαφέρον για το ελληνικό ελαιόλαδο.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ των δημάρχων της Μεσσηνίας σήμερα στην Κυπαρισσία με τον υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη.

ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.