Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ενοπλη ληστεία στην Εμπορική Τράπεζα Φιλιατρών.

Ένοπλη ληστεία με πυροβολισμό σημειώθηκε στις 13:45 στο υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας στα Φιλιατρά όπου δύο άγνωστοι φορώντας γάντια και σκουφιά εισέβαλαν στην τράπεζα και φώναξαν ληστεία προτάσσοντας και το όπλο που είχαν μαζί τους.

Κατευθύνθηκαν στον ταμία όπου του ζήτησαν τα χρήματα που είχε στο ταμείο του περίπου 3.850 ευρώ και τον διέταξαν να ανοίξει και το χρηματοκιβώτιο.
Ο ταμίας ψύχραιμος τους απάντησε ότι ............

το χρηματοκιβώτιο έχει μηχανισμό καθυστέρησης και δεν ανοίγει αμέσως.
Πηγαίνοντας ο Ληστής να φύγει το όπλο του εκπυρσοκρότησε και πέρασε δίπλα από τον ταμία σε απόσταση μερικών εκατοστών όπου προκάλεσε γδάρσιμο στο έπιπλο που υπήρχε δίπλα από τον ταμία.

Εκείνοι τότε πήραν το ποσό βγήκαν από την τράπεζα και με κλεμμένο αυτοκίνητο μάρκας NISSAN SUNNY παλιό μοντέλο χρώματος ανθρακί και με πινακίδα ΥΒΖ-6776 με το οποίο τράπηκαν σε φυγή. Το αυτοκίνητο είχε κλαπεί το προηγούμενο βράδυ από την περιοχή της Θουρίας Μεσσηνίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εμπορική τράπεζα δεν διέθετε θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας όπου όποιος μπαίνει ελέγχεται για το ενδεχόμενο οπλισμού πιθανότατα λόγω του επικείμενου κλεισίματος του καταστήματος και έτσι οι ληστές βρήκαν αυτό το αδύνατο σημείο της και κατάφεραν να την ληστέψουν.

Ακούστε τις δηλώσεις που έκανε η αστυνομία στο μικρόφωνο του Φιλιατρά News



6 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΓΥΦΤΟΙ 100%. ΘΟΥΡΙΑ ΚΛΕΜΕΝΟ ΧΘΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΕΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΓΥΦΤΟΥΣ. Α ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν κάνω λάθος είναι η πρώτη φορά που γίνεται ληστεία τράπεζας στα Φιλιατρά.
    Που καταντήσαμε.... ή μάλλον που μας κατάντησαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Πρώην Διαχειριστής29 Φεβρουαρίου 2012 στις 8:12 μ.μ.

    Νομίζω ότι έχει ξαναγίνει ληστεία σε τράπεζα στα Φιλιατρά και αν δεν απατώμαι (δεν παίρνω και όρκο) πρέπει να ήταν η Εθνική Φιλιατρών. Δεν το λεω με σιγουριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπορεί να είναι η 1η στα Φιλιατρά, αλλά λίγο οι ομάδες ΔΙΑΣ λίγο τα μέτρα ασφαλείας με θύρες κτλ, οδήγησαν τους ληστές στα περιφερειακά χωρίς θύρες κτλ. παντού έτσι συμβαίνει. όσο για τους.... γύφτους, μην σχολιάσω!!! για τους γύφτους του σήμερα και του παρελθόντος.... απλά και αυτοί εξελίχθηκαν μαζί με την εγκληματικότητα που εξελίχθηκε. και ένας σημαντικός (όχι ο μόνος, αλλά πολύ σημαντικός) είναι η αθρόα εισαγωγή κάθε καρυδιάς καρύδι στην χώρα. στην χώρα που υπάρχει ρατσισμός σε βάρος των Ελλήνων!!! που ο παράνομος έχει ένα κάρο δικαιώματα!!!!!! που άλλου συμβαίνει αυτό;;;; και μην ακούσω για Έλληνες εγκληματίες. ναι και Έλληνες εγκληματούν. αλλά η βαριά εγκληματικότητα ανήκει στους αλλοδαπούς ή στους "Έλληνες" οπότε και στην 2η περίπτωση καταγράφεται στατιστικά ως εγκληματικότητα Ελλήνων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.orthodoxhpisth.eu/viewtopic.php?f=9&t=477


    διαβαστε το ολο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.