Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Κανένα θέμα δεν υπάρχει με τα κουνούπια στην Μεσσηνία !

Θύελλα αντιδράσεων στους Ξενοδόχους, Τουριστικούς πράκτορες, επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού αλλά και στους κατοίκους της Μεσσηνίας ξεσήκωσε το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Ελευθερία για το κουνούπι «Φονιά » του Δυτικού Νείλου, οι οποίοι διαμαρτύρονται έντονα για την δυσφήμιση που υπέστη ολόκληρος ο νομός.

Μετά τις σκληρές δηλώσεις του ...........

Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Π. Αλευρά που έκανε σήμερα σε έκτακτη Σ/Τ και ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Δημ. Καφαντάρης διαψεύδει με την σειρά του το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε αναφορά στον Εισαγγελέα Καλαμάτας ο οποίος διέταξε κατεπείγουσα προανακριτική εξέταση για το σημερινό πρωτοσέλιδο της Ελευθερίας

Ο Δ.Καφαντάρης απαντά στο Πρωτοσέλιδο της Ελευθερίας !......

Με αφορμή το πρωτοσέλιδο άρθρο σας στις 9 Αυγούστου 2011 με τίτλο «Αεροπορική επιδρομή για τον ιό του Δ.Νείλου», ως Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, οφείλω να επισημάνω ότι ο Δήμος μας είναι μια περιοχή στα όρια της οποίας εκτελείται ένα μεγάλο κομμάτι του προγράμματος ψεκασμού από την ΑΝ.ΜΕΣ.Α.Ε.Ο.Τ.Α. μέσω της αναδόχου εταιρίας του έργου. Επιπλέον, εμείς ως Δημοτική Αρχή είχαμε ξεκινήσει την καταπολέμηση των κουνουπιών με δική μας πρωτοβουλία εδώ και πάρα πολύ καιρό, από τον Μάρτιο μήνα, πριν ακόμα η συγκεκριμένη εταιρία ξεκινήσει ψεκασμούς.

Η περιοχή μας, όπως γνωρίζεται, είναι καθόλα τουριστική και αυτή την εποχή κατακλύζεται από πάρα πολύ κόσμο. Μέχρι σήμερα, από ασφαλείς πληροφορίες, δεν υπάρχει κανένα κρούσμα από τον ιό του Δ.Νείλου. Φυσικά, θα πρέπει το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, καθώς και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να παρακολουθούμε στενά λειτουργώντας με γνώμονα την καταπολέμηση των κωνωποειδών.

Η συνεργασία μεταξύ της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και της Επιστημονικής Επιτροπής κρίνεται έως σήμερα θετική ώστε να ελέγχονται άμεσα τυχόν άλλα προβλήματα που ίσως παρουσιαστούν.

Είμαστε ένας όμορφος τόπος, ένας ασφαλής προορισμός.

BEST TV

ΣΧΟΛΙΟ
Άλλο ένα άγριο κράξιμο για την συλλογή της η "Ελευθερία".....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.