Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Ομολογία ΣΟΚ από Κυβερνητικό βουλευτή: Έγινε επιλογή απο την Ε.Ε. σε συμφωνία με την χωρα μας να χρεοκοπήσουμε σε 3 με 4 χρόνια!!!

Κάγκελο έμειναν οι καλεσμένοι του Γιώργου Παπαδάκη όταν ο κυβερνητικός βουλευτής από την Κοζάνη Π. Κουκουλόπουλος αποκάλυψε ότι ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου ανακοίνωσε στο ΚΤΕ πως η Ευρωπαίκή ένωση σε συμφωνία με την Ελλάδα μετατέθηκε για μετά από 3 με 4 χρόνια!!!!!

Ο Βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ ........

Πάρις Κουκουλόπουλος μιλώντας στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου είπε ότι «Δεν τίθεται θέμα αν θα ψηφίσουμε το μεσοπρόθεσμο τώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη ο διάλογος»

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ παραδέχθηκε ότι με τον χειρισμό για το χρέος η Ελλάδα παίρνει τρία χρόνια παράταση για τη μετάθεση και όχι την επίλυση του προβλήματος, ενώ σημείωσε ότι πρέπει να προστατευθούν τα μεσαία στρώματα.

Ο κ. Κουκουλόπουλος τόνισε ότι πρέπει να κατέβει το «σίριαλ» τρόμου έλλειμμα – χρέος και να ανέβει το «σίριαλ» ανάπτυξη – ελπίδα – προοπτική.
Επίσης, υπογράμμισε ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου που έχει στοχοποιηθεί.

«Αν δε μπορέσουμε να έχουμε μετρήσιμους στόχους, οδηγούμαστε σε κοινωνική κατάρρευση των μεσαίων στρωμάτων που είναι η ραχοκοκαλιά της ελληνικής κοινωνίας. Αυτό δεν μπορεί να το δεχθεί κανείς αδιαμαρτύρητα. Η πατρίδα δεν είναι κάτι χωρίς πολίτες» σημείωσε.

Δείτε το σχετικό Video από την εκπομπή καλημέρα Ελλάδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.