Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011

Κυκλοφόρησε σήμερα το νέο cd του Νίκου Βέρτη!

Η νέα προσωπική δισκογραφική δουλειά του Νίκου Βέρτη με τίτλο «Είμαι μαζί σου» φιγουράρει από σήμερα με μεγάλη περηφάνεια στις προθήκες όλων των δισκοπωλείων της χώρας, έπειτα από απουσία του καλλιτέχνη, όσον αφορά στα μουσικά δρώμενα σχετικά με την κυκλοφορία cd, τουλάχιστον δύο ετών.

Ο τραγουδιστής έρχεται να μας ........

ταξιδέψει στα γνώριμα μουσικά μονοπάτια-ακούσματα για εκείνον και τους αξιόλογους συνεργάτες του, χωρίς ωστόσο να διστάζει να βγάλει προς τα έξω και σε αυτό το cd μία ανομοιογενή γκάμα επιλογών και ακουσμάτων που ναι μεν ακολουθούν πιστά την υπογραφή του, αλλά παράλληλα τον βοηθούν να αποδείξει ότι πρόκειται για έναν καλλιτέχνη που τολμά να ξεφεύγει από την… πεπατημένη.
Η ανήσυχη φύση του άλλωστε και η μεγάλη του αγάπη για το τραγούδι δεν τον αφήνουν ποτέ να σταθεί σε λιμνάζοντα νερά, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο πάντα στον κόσμο αξιόλογες δουλειές που αφήνουν το δικό τους στίγμα στο χώρο και το χρόνο.

Το «Είμαι Μαζί Σου» λοιπόν, περιέχει το ομώνυμο ερωτικό τραγούδι των Κυριάκου Παπαδόπουλου και Ηλία Φιλίππου, που εδώ και λίγο καιρό ακούγεται σε όλα τα ραδιόφωνα, άλλα από το δίσκο έχουν ήδη ξεχωρίσει και πολλά άλλα αισθαντικά κομμάτια, όπως το «Έχει Τελειώσει», «Δε Με Σκέφτεσαι», «Ήρθες» και το «Θύμωσε Απόψε η Καρδιά Μου».

Όλα τα τραγούδια του δίσκου υπογράφονται για άλλη μία φορά από καταξιωμένους συνθέτες μεγάλων επιτυχιών. Και όπως καταλαβαίνετε, από τη στιγμή που έβαλε το χεράκι του και σε αυτό το εγχείρημα ο Αντώνης Βαρδής και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, κάτι μας κάνει να πιστεύουμε πως αυτό το cd θα αφήσει μίλια μακρυά την τελευταία τριπλή πλατίνα του «Όλα είναι εδώ».

Στο νέο cd του Νίκου που κυκλοφορεί από τη Universal Music θα υπάρχουν τέσσερα νέα κομμάτια σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου, τρια του Αντώνη Βαρδή σε στίχους Όλγας Βλαχοπούλου, δύο σε μουσική και στίχους του Γιώργου Μουκίδη, όπως και οι επιτυχίες "Εμείς οι Δυο Ταιριάζουμε" και "Φεύγω".

Στίχους σε άλλα τραγούδια υπογράφουν επίσης ο Βασίλης Γιαννόπουλος και ο Γιώργος Τσοπάνης.

Ο Νίκος Βέρτης έχει ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia» εδώ και περίπου ένα μήνα, συγκεκριμένα από τις 5 Μαϊου, έχοντας στο πλευρό του αξιόλογους νέους καλλιτέχνες και αναμένεται να παραμείνει εκεί μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.