Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση Σαπέρα ο Άλκης Ξύγκας

Την παραίτηση του υπέβαλε και επίσημα χθες στο Δήμο Φιλιατρών ο επικεφαλής της Ελάσσονος μειοψηφίας του Δημοτικού συμβουλίου Φιλιατρών Θεόδωρος Σαπέρας διαμαρτυρόμενος για την προκλητική αγνόησή από πλευράς κυβέρνησης της θέλησης της Τοπικής Κοινωνίας και των δημοκρατικών θεσμών, για την ίδρυση του νέου Καλλικρατικού Δήμου – Δήμος Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους.

Η επίσημη κατάθεση της παραίτησης Σαπέρα προς τον Κο Ξύγκα αναφέρει τα εξής:


Κύριε Δήμαρχε,

Αφού σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου, για την άψογη συνεργασία μας, όλα αυτά τα χρόνια, στα πλαίσια των δημοκρατικών θεσμών, για το καλό της πόλης των Φιλιατρών και των κατοίκων της, σας υποβάλλω την παραίτησή μου, από μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φιλιατρών, σαν ένδειξη ακραίας διαμαρτυρίας, επειδή η κυβέρνηση μας αγνόησε προκλητικά τη θέληση της Τοπικής Κοινωνίας και τους δημοκρατικούς θεσμούς, για την ίδρυση του νέου Καλλικρατικού Δήμου – Δήμος Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους.


Ο κος Ξύγκας απάντησε αρνητικά στο κείμενο παραίτησης που υπέβαλε ο κος Θεόδωρος Σαπέρας λέγοντας του ότι κατανοεί την έντονη και ακραία αντίδραση του στην άρνηση της Κυβέρνησης να σεβαστεί τη βούληση των τοπικών κοινωνιών στην επερχόμενη μεγάλη διοικητική μεταρρύθμιση.
Ευχαρίστησε τον Κο Σαπέρα για την άψογη συνεργασία αυτά τα χρόνια και τον παρακάλεσε να ξανασκεφτεί την παραίτηση του προσβλέποντας μόνο στο καλό της πόλης των Φιλιατρών.

Αναλυτικά η απάντηση του κου Ξύγκα αναφέρει:

Κύριε Θ. Σαπέρα
Κατανοώ την έντονη και ακραία αντίδρασή σας στην άρνηση της Κυβέρνησης να σεβαστεί τη βούληση των τοπικών κοινωνιών στην επερχόμενη μεγάλη διοικητική μεταρρύθμιση αλλά είμαι υποχρεωμένος να μην αποδεχθώ την παραίτησή σας, θεωρώντας ότι απουσία σας θα αποτελέσει έλλειμμα για το Δημοτικό Συμβούλιο και τη λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών της Τοπικής κοινωνίας μας.
Είναι η ευκαιρία και δημοσίως να σας ευχαριστήσω θερμά για την άψογη συνεργασία μας, πέρα από μικροκομματικές και στείρες αντιπαραθέσεις και να σας παρακαλέσω θερμά να το ξανασκεφτείτε για το καλό της πόλης μας.
Η νέα διοικητική μεταρρύθμιση «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ», αν και χωροταξικά για την πόλη μας, μας βρίσκει εντελώς αντίθετους, θα πρέπει να βρει την πόλη μας το ίδιο δυναμική, με προοπτική ανάπτυξης , στελεχωμένη με ανθρώπους έτοιμους να αγωνιστούν για το συμφέρον των πολιτών της.


20 σχόλια:

  1. ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ, Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ!!
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΤΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ??
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o xontros eixe pei stis 24/5 pws ta paraiththei mazi me to sumvoulio tou an den ginei dekth apo ton ragoush i protasi gia dhmo filiatrwn me edra tous gargalianous alla den vlepw na ginetai tpt.....synithismena ta vouna sta xionia...den mporw omws na pistepsw oti den tha kanei ta logia tou praxeis opws k prin merika xronia me to sunthima ''ethelontes gia ta filiatra'' pou yposthrize oti den tha epairnan mistho k en telei tous piran k synexizoun na tous pairnoun olous kanonika....k eis anwtera!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο και στους δύο! Όσες μικρότητες και να πουν, αυτοί θα είναι πάντοτε ψηλά! Ιδιαίτερα ο Κος Ξύγκας, που παρά το γεγονός, ότι είναι αντίπαλός του ο Κος Σαπέρας, λέει Όχι στην Παραίτησή του! Του αξίζουν συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΞΥΓΚΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ!!ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΣΙΠΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος φαγώνεται να αλλάξουμε Δήμαρχο για πέντε μήνες; Αυτός που θέλει να γίνει Δήμαρχος έστω και για πέντε μήνες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...και μετά θα βάλουμε το ανώνυμο των 8:18 για Δήμαρχο. Ζήτω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΤΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΑΠΕΡΑΣ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΩΝΟΥΣΑΙ//ΠΟΛΙΤΙΚΑ// ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΞΥΓΚΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. thn paraitisi toy o saperas den eprepe na tin ypobalei sto nomarxi i ston periferiarxi.
    Giati tin ypevale sto dimarxo, symvoylos toy einai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. to sxolio tou 11:41 antikatroptizei olh thn alhtheia!TELOS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. PANTWS ANWNYME 11:41 KALYTERA KSYGAS PARA TSAFARAS-SOTHROPOULOS !!!!

    TELOSPANTWN AFISTE TIS M@L@KIES KAI KOITAXTE NA TA BREITE ME TOUS GARGALIANOYS KAI NA PARETE THN DHMARXIA ETSI GIA NA TSOUKSEI LIGO TOUS PSEFTOMAGES THS KYPARISSIAS !!!

    ENAS EN ATHINAIS FILIATRINOS ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο απερχόμενος Δήμαρχος των Φιλιατρών δήλωσε σε δημόσια συνεδρίαση του ΔΣ ότι εάν δεν ιδρυθεί Δήμων Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους θα υπέβαλε την παρέτησή του αυτός και το Συμβούλιό του. Αυτό φυσικά δεν το έκαναν γιατί θα στερούντο αποδοχών και λοιπών προνομίων για έξι μήνες ακόμη οι εθελοντές για την πόλη. Τήρησε τον λόγο του όμως ο κος Σαπέρας και υπέβαλε την παραίτησή του. Αυτό εν των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι ήταν ένα στημένο παιχνίδι διότι δεν έκανε δεκτή την παραίτησή του ο απερχόμενος. Κατά συνέπειαν η πλειοψηφία του ΔΣ απέκτησε ακόμη ένα νέο μέλος. Αυτός που συνεχίζει είναι η πατερίτσα του Ξύγκα συνεχίζει να προκαλεί με τις θέσεις του το ΠΑΣΟΚ. Αυτό ας το δουν αυτοί που τον ψήφισαν και στέρησαν στον εκπρόσωπο της Δημοκρατικής παράταξης την εκλογή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΠΟΥ ΒΑΦΕΙ ΤΟ ΜΑΛΙ.
    ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΘΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ.ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ.
    ΕΠΙΜΕΝΩ ΘΑ ΦΕΡΩ ΔΥΟ ΛΥΚΟΥΣ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΦΩΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΝΤΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΓΚΑ.
    ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΤΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΣΤΑ ΔΥΟ(ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ,ΦΑΝΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ
    ΟΙ ΕΜΙΣΘΟΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΔΗΜΟ ΜΙΚΡΟ)ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΑΙ
    ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ Η ΘΗΤΕΙΑ ΣΑς ΘΑ ΜΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής παράταξης να κοιτάει τα χάλια που μας έχουν φέρει οι επιλογές της παράταξης του!!! Δ.Ν.Τ. και νέα μέτρα και Καλλικράτης είναι όλα δικά τους παιχνίδια! Αυτή την παράταξη εκπροσωπεί και θέλει και ψήφους!!! Ο Ανώνυμος 12:40 έχει δίκιο! Θα ψηφήσουμε ανθρώπους που θα αξίζουν, βάλει δε βάλει ο Ξύγκας ή ο Καλοφωλιάς ή ο Σαπέρας ή όποιος άλλος, οι "εκπρόσωποι" που τους βλέπω να ξανακατεβαίνουν, ας περιμένουν ψήφους με όλα αυτά που μας έχουν κάνει! Και στην τελική και ο Σαπέρας ΠΑΣΟΚ είναι αλλά είναι από άλλο ΠΑΣΟΚ προφανώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ωραια φερεφωνα εχεισ ξυγκα.....!!!οσο γι αυτον που κατα την γνωμη σασ εχει φαγωθει να γινει δημαρχοσ εχει γινει δημαρχοσ πρωτα απο εσενα ξυγκα....και μακαρι να ειχεσ παρει το ποσοστα που ειχε παρει αυτοσ τοτε...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. o kyrios pou xarakthrizei ton xyga ws prodoth ths polews mas k ton protrepei na paraith8ei prepei na einai poly S K L H R O S ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κυρια συμβουλε για πεσ (αλευρι)το φπα σε γυρευει.......!!!εθελοντεσ τησ πλακασ......!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 6:23 ΝΑΙ, ΗΤΑΝΕ ΑΡΙΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΗΚΕ!! ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΠΕΡΑ:ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΣΤΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΑΜΡΧΟΥ ΞΥΓΚΑ.ΚΥΡΙΕ ΣΑΠΕΡΑ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΘΕΙΣ ΣΕ ΚΑΛΩ ΥΠΕΒΑΛΕ ΤΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ.ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΑΦΗΝΕΙς ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΘΕΑΘΗΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 11:17 ΚΟΙΤΑ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΔΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΞΥΓΚΑ-ΣΑΠΕΡΑ-ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΩΛΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ.ΧΙΧΙΧΙΧΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. meta apo to thlefwnhma pou egine apo ton epikefalh ths meizonos meiopsifias kai kai tis koubentes pou upothikan kathws kai ΓΙΟΥΧΑΡΙΤΑ στο δημοτικο συμβουλιο δεν νομιζω σε συμαχια!βεβαια ποτε δεν ξερεισ τι γινεται στην πολιτικη!τωρα ομωσ θα θεσει υποψιφιοτητα ο αλλοσ φαρμακοποιοσ οποτε αποσυρωντε και οι εθελοντεσ και οι λοιποι υπευθυνοι για το σημερινο χαλι τησ πολεωσ μασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.