Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Πρωτοφανής η επιτυχία στο χορό του συλλόγου Σκλαβέεικων.

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλλόγου Σκλαβέεικων στην Αθήνα στις 6Φεβρουαρίου 2010.

Η προσέλευση κόσμου που υπήρξε στον χορό φέτος, ξεπέρασε τις προσδοκίες του συλλόγου και μάλιστα σε τέτοιους καιρούς "χαλεπούς"….!!!
"Τι άλλο να ζητήσουμε από τα μέλη μας (και όχι μόνο…)???,… παρά να τους ευχαριστήσουμε και να τους ευχηθούμε να είναι όλοι καλά και του χρόνου να μας ξανάρθουν, με το κέφι τους και την καλή τους την καρδιά, μιας και αψήφησαν την "οικονομική κρίση" και βοήθησαν για μια ακόμη φορά τις προσπάθειες του Συλλόγου μας να υλοποιήσει τους στόχους του" αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος.

Ο χορός είχε λίγο… από… όλα, κοπή ...............

πρωτοχρονιάτικης πίτας με συμβολικό δώρο στον τυχερό του φλουριού που φέτος ήταν ο Χρήστος Κώνσταντος του Ιωάννη, βραβεύσεις παιδιών που πέρασαν σε διάφορες σχολές και πήραν πτυχίο μέσα στο 2009, λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα προσφορά του Συλλόγου και φίλων του, γλέντι, κέφι, χορός, τραγούδι και άλλα πολλά….

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Κουσελάς Δημήτριος, ο αντιδήμαρχος Αλίμου κ. Γιαννακόπουλος Δημήτριος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Συνδέσμων Τριφυλίας κ. Λούτος Παναγιώτης, καθώς και ο γ.γραμματέας της Ομοσπονδίας κ. Αδαμόπουλος Κώστας, ο συγγραφέας – λαογράφος κ. Κολέτσος Δημήτριος.

Τους χαιρετισμούς τους μας έστειλαν ο Νομάρχης Μεσσηνίας κ. Δράκος Δημήτριος, ο βουλευτής Μεσσηνίας της Ν.Δ. κ. Λαμπρόπουλος Ιωάννης, η βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Νάντια Γιαννακοπούλου, ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Βουδούρης Οδυσσέας καθώς και ο Δήμαρχος Αυλώνας κ. Φιλντίσης Ιωάννης, μιας και ανειλημμένες υποχρεώσεις, τους κράτησαν μακριά από την εκδήλωση μας.

Πάντα σε χαρές να βρισκόμαστε……!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.