Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

ΕΑΣ Μεσσηνίας. Ψηφιοποίηση καθημερινά μέχρι τις 7.00 το απόγευμα

Επί 12ωρη βάση θα δουλεύουν συνεχώς οι 70 υπάλληλοι της ΕΑΣ Μεσσηνίας, προκειμένου να επιτύχουν το στόχο της ψηφιοποίησης όλων των αγροτεμαχίων του νομού μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.
Παράλληλα, το προσωπικό της ΕΑΣ θα ενισχυθεί και με άτομα από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, προκειμένου να επιταχυνθούν οι ρυθμοί καταχώρησης των αγροτεμαχίων. Ήδη από τον ΟΠΕΚΕΠΕ στη Μεσσηνία έχουν διατεθεί 3 άτομα και αναμένεται να έρθουν κι άλλοι.
Επίσης, στην ΕΑΣ έχουν σταλεί πλέον όλοι οι χάρτες για την ...........

ψηφιοποίηση, πλην αυτών των περιοχών Μάνεσι και Μεταμόρφωση.

Από την ΕΑΣ ανακοινώθηκε ότι οι δικαιούχοι της ενιαίας ενίσχυσης 2009 που δεν έχουν κάνει ακόμα ψηφιοποίηση των αγροτεμαχίων τους, μπορούν να επισκέπτονται τα γραφεία της ΕΑΣ και τα υποκαταστήματα καθ’ όλη την εβδομάδα (εκτός Κυριακής) από το πρωί έως τις 7.00 το απόγευμα.

Προτεραιότητα, με εντολή και του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, θα δοθεί στους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, ενώ τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίζουν είναι απόσπασμα ελαιοκομικού και αμπελουργικού μητρώου, τοπογραφικά διαγράμματα αγροτεμαχίων (αν υπάρχουν) και απόσπασμα κτηματολογίου (αν υπάρχει).
Αεροφωτογραφίες των αγροτεμαχίων τους οι δικαιούχοι μπορούν να προμηθεύονται από το 201 γραφείο στο Διοικητήριο, στη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης Μεσσηνίας.

Πηγή: Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.