Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Εράνη - Νέα ήττα στα Φιλιατρά

Την ήττα με 2 – 1 υπέστη χθες η Εράνη στα Φιλιατρά από το Ζαβλάνι. Οι «πράσινοι» πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις για την κατάκτηση του τρίποντου ώστε να παραμείνουν μακριά από τους κινδύνους, αλλά λίγο η ατυχία και τα διαιτητικά λάθη στέρησαν από τους Φιλιατρινούς βαθμό ή βαθμούς.

Η Εράνη βρέθηκε από νωρίς στο χθεσινό ματς να κυνηγά το σκορ, αφού οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν στην πρώτη τους φάση να πάρουν το προβάδισμα.
Οι παίκτες του Σταύρου Αντωνόπουλου πίεσαν στην συνέχεια, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ νωρίς, αλλά η Εράνη μείωσε άμεσα.
Μετά οι «πράσινοι» κυριάρχησαν, πίεσαν την αντίπαλη εστία, έχασαν .......

ευκαιρίες, τους ακυρώθηκαν δυο γκολ, είχαν δοκάρι, ενώ δεν πήραν ένα πέναλτι που ζήτησαν.

Πολλά παράπονα από την διαιτησία

Οι «πράσινοι» στο χθεσινό ματς έμειναν με πολλά παράπονα από την διαιτησία του Αθηναίου Σιδέρη και των βοηθών του.
Οι άνθρωποι της Εράνης φωνάζουν για δυο ακυρωθέντα γκολ και τον μη καταλογισμό ενός πέναλτι που ήταν καθαρό (όπως υποστηρίζουν οι Φιλιατρινοί).
Παράλληλα αίσθηση προκάλεσε το γεγονός κατά το οποίο ο παρατηρητής του αγώνα κ. Πολυχρονίδης (Ηλείας) δεν προσήλθε στο γήπεδο!

Περιπλέκεται η κατάσταση

Mετά την χθεσινή ήττα η Εράνη μπλέκει σε περιπέτειες και πρέπει στη συνέχεια να είναι πολύ προσεκτική. Από σήμερα θα ξεκαθαρίσει και το θέμα της τεχνικής ηγεσίας και θα φανεί αν ο Σταύρος Αντωνόπουλος συνεχίσει έως το τέλος ή αν θα αναλάβει άλλος τεχνικός τα ηνία της Φιλιατρινής ομάδας.

Προβάδισμα νωρίς για Ζαβλάνι

Το χθεσινό ματς ξεκίνησε με τις χειρότερες προϋποθέσεις για την Εράνη, αφού το Ζαβλάνι στην πρώτη του φάση πήρε το προβάδισμα. Ο Σπυρόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ, η άμυνα της Εράνης δεν απομάκρυνε και ο Βουρλούμης με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0 - 1.

Στο 17' ο Κόλλιας έδωσε στο Νικολόπουλο που έκανε ένα παράλληλο γύρισμα, αλλά ο Ραμαντάνης πρόλαβε να διώξει σε κόρνερ προ του Χ. Ντινιώτη.

Το κόρνερ εκτελέστηκε από τον Γιάννη, ο Χ. Ντινιώτης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στο Νικολόπουλο που πλάσαρε πάνω σε σώματα αμυντικών και η μπάλα πέρασε κόρνερ. Στο 35' ο Σπυρόπουλος έκανε ένα πλασέ μέσα από την περιοχή, ο Αθανασόπουλος απέκρουσε και ο Αναστασόπουλος έδιωξε σε κόρνερ.
Οι Φιλιατρινοί διαμαρτυρήθηκαν στην αρχή της φάσης για οφσάιντ του Σπυρόπουλου, αλλά το ματς συνεχίστηκε κανονικά.

Στο 37' ο Βουρλούμης έκανε την σέντρα, ο Σπυρόπουλος επιχείρησε το πλασέ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Δεύτερο γκολ με Γραμματικόπουλο

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν ξανά να πετύχουν νωρίς γκολ. Στο 50' ο Γραμματικόπουλος ύστερα από κούρσα από αριστερά μπήκε περιοχή και πιεζόμενος από τον Παναγιωτίδη σούταρε από πλάγια θέση και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα με αποτέλεσμα να γίνει το 0 - 2.

Άμεση απάντηση με Χ. Ντινιώτη

Στο 55' ο Γιάννης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Χ. Ντινιώτης πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 1 - 2. Μετά το γκολ οι «πράσινοι» πίεσαν και προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση.
Στο 60' ο Γιάννης εκτέλεσε απ' ευθείας ένα φάουλ, αλλά ο Τσάκωνας έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ. Στο 66' οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Δ. Ιωάννου σούταρε έξω περιοχή, αλλά ο Αθανασόπουλος μπλόκαρε.

Δοκάρι με Παναγιωτίδη

Στο 68' μετά από κόρνερ του Γιάννη, η μπάλα έφτασε στον Παναγιωτίδη μετά από απέκρουση αμυντικών που έκανε το γυριστό σουτ, αλλά η μπάλα βρήκε στο δεξί κάθετο και κατέληξε άουτ.

Ακυρώθηκε γκολ της Εράνης

Στο 71' ακυρώθηκε γκολ του Ανεστόπουλου, για φάουλ του Κόλλια πάνω τερματοφύλακα.

Δεν πήρε πέναλτι

Στο 72' ύστερα από μπαλιά του Κώτσου στο Νικολόπουλο που ανατράπηκε από τον Ραμαντάνη, αλλά ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα για θέατρο στο Νικολόπουλο, αντί για πέναλτι.

Στην συγκεκριμένη φάση αποβλήθηκε από τον πάγκο της Εράνης ο Σταύρος Αντωνόπουλος για διαμαρτυρία.

Ακυρώθηκε κι άλλο γκολ

Στο 77' ακυρώθηκε γκολ του Νικολόπουλου σαν οφσάιντ ύστερα από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας από τον Κώτσο.

Κάπως έτσι λοιπόν το ματς τελείωσε με την Εράνη να μην καταφέρνει να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας και να βρίσκεται πλέον σε κινδύνους...

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σιδέρης που είχε για βοηθούς τους Γκαβέρα και Μπάρα άπαντες του Συνδέσμου Διαιτητών Αθηνών. «Κιτρινίστηκαν» οι Νικολόπουλος, Ηλ. Ντινιώτης, Κώτσος και Παναγιωτίδης για την Εράνη, ενώ οι Γραμματικόπουλος, Σπυρόπουλος και Αντωνόπουλος για το Ζαβλάνι.

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Αθανασόπουλος, Νικολόπουλος, Ηλ. Ντινιώτης, Κώτσος, Αναστασόπουλος (61' Ανεστόπουλος), Κόλλιας (75' Ασημακόπουλος), Χ. Ντινιώτης, Γιάννης, Μουχίκας (28' Χατζηπαναγιώτης), Παναγιωτίδης, Τσώνης.


ΖΑΒΛΑΝΙ: Τσάκωνας, Νικολόπουλος, Ραμαντάνης, Δ. Ιωάννου, Αντωνόπουλος, Βογιατζής, Βουρλούμης (46' Ν. Ιωάννου), Λάζαρης, Σπυρόπουλος (89' Ασλανίδης), Νάτσης (60' Σαχπατζίδης), Γραμματικόπουλος.

2 σχόλια:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.