Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ

"Ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009, από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού η καταβολή του έκτακτου επιδόματος κοινωνικής συνοχής (επίδομα θέρμανσης) στο σύνολο των ανέργων που είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανέργων του Οργανισμού.
Η καταβολή του επιδόματος γίνεται με πίστωση τραπεζικού λογαριασμού των δικαιούχων. Προϋπόθεση για την είσπραξη του επιδόματος είναι οι άνεργοι να εμφανίζονται εγγεγραμμένοι στα Μητρώα του ΟΑΕΔ κατά τις 22 Ιανουαρίου 2009.

Οι δικαιούχοι συμπληρώνουν υπεύθυνη δήλωση, ότι «δεν είναι δικαιούχοι του έκτακτου επιδόματος από άλλον φορέα που χορηγεί το έκτακτο επίδομα κοινωνικής συνοχής» (όπως Νομαρχίες, ΟΓΑ, κλπ).

Στην υπεύθυνη δήλωση αναγράφεται υποχρεωτικά και ο ........

«αριθμός λογαριασμού του –IBAN- στον οποίο ο δικαιούχος επιθυμεί να πιστωθεί το έκτακτο επίδομα» καθώς και «ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ)».

Η υπεύθυνη δήλωση υποβάλλεται από τους ίδιους τους δικαιούχους στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ) ή τα ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ ή στους κατά τόπους ανταποκριτές του ΟΑΕΔ ή του ΙΚΑ, όπου δεν λειτουργεί ΚΠΑ, με την επίδειξη στοιχείου ταυτότητας (ΑΔΤ, διαβατήριο, άδεια οδήγησης ή ατομικό βιβλιάριο ασθενείας) ώστε να βεβαιωθεί η ταυτοπροσωπία."

Για την αίτηση πατήστε εδώ

Πηγή: Δημότης Blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.