Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Παραλίγο να αυτοκτονήσει διάκος μετά από λεκτικό επεισόδιο με τον Μητροπολίτη Τριφυλίας

Ένα έντονο φραστικό επεισόδιο που παραλίγο να οδηγήσει στην αυτοκτονία διάκονο, έγινε χθες στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Τριφυλίας και Ολυμπίας.
Ένα θέμα που πήρε απίστευτες διατάσεις τόσο στον Μεσσηνιακό τύπο όσο και στα Αθηναϊκά μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Οι πληροφορίες που έχουν διασταυρωθεί, κάνουν λόγο για φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας και το διάκονο της μητροπόλεως χωρίς όμως να υπάρξει συνέχεια παρά τις φήμες που γράφονται στον Μεσσηνιακό τύπο.
Ενα φραστικό επεισόδιο που παραλίγο να οδηγήσει τον διάκονο σε αυτοκτονία από το μπαλκόνι της μητροπόλεως.

Αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος υπήρξαν τόσο περαστικοί όσο και θαμώνες σε παρακείμενη καφετέρια όπου είδαν να εκτυλίσσεται το απίστευτο αυτό περιστατικό.

Μιλώντας στον Μεσσηνιακό τύπο πολίτες που είδαν το περιστατικό δήλωσαν ότι δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτό που έβλεπαν.
Πολλές είναι οι πληροφορίες που λέγονται και γράφονται αλλά το μόνο που έχει διασταυρωθεί απόλυτα είναι το λεκτικό επεισόδιο ανάμεσα στον Μητροπολίτη και τον Διάκο.
Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα του λεκτικού επεισοδίου φέρεται να είναι οικονομικό.
Πληροφορίες λένε ότι σήμερα το πρωί ο Διάκος πήγε στη Μητρόπολη Τριφυλίας και Ολυμπίας συνοδευόμενος από συγγενή του προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την αδικαιολόγητη διακοπή της μισθοδοσίας του διακόνου.

Πληροφορίες από τον Μεσσηνιακό τύπο κάνουν λόγο για την οικονομική δυσχέρεια που βρίσκεται ο διάκος καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας συγγενικό του πρόσωπο.
Πιθανολογείται ότι αυτός ήταν ο λόγος που οδήγησε τον διάκο στο μπαλκόνι της μητροπόλεως.

Για τις 11:30 έχει προγραμματιστεί συνέντευξη τύπου από τον Μητροπολίτη για το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.