Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ 1-1 “Τσίμπησε” βαθμό στη Ζάκυνθο

Η φιλιατρινή ομάδα αναγκάστηκε να παίξει μπάλα σε ένα μικρών διαστάσεων αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Αγγερικού και να διεκδικήσει εκεί να πάρει τη νίκη. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο α‘ ημίχρονο, δεν παράτησε το ματς και πάλεψε για τη νίκη, που θα την έπαιρνε αν ο α‘ βοηθός διαιτητής Πυλαρινός δεν υποδείκνυε οφσάιντ.

Στο 11’ ο Νικολόπουλος με δυνα
τό σουτ έξω απ‘ την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ πάνω απ‘ το οριζόντιο δοκάρι. Στο 19’ ο Αναστασόπουλος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή του Χαρακτινού, όμως το σουτ που επιχείρησε ήταν κακό κι έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 22’ ο Μαρίνος βγήκε από τα
πλάγια στην περιοχή της Εράνης και την κατάλληλη στιγμή “έκοψε“ την μπάλα στο ύψος του πέναλτι στο νεαρό Καλλιβωκά, ο οποίος με δυνατό και ψύχραιμο πλασέ σημείωσε το 1- 0.

Στο 24’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέ
ναλτι σε σπρώξιμο του Τσάνη από τον Παναγιωτίδη. Στο 30’ πολύ έξυπνη “κομπίνα“ σε φάουλ έξω απ‘ την περιοχή για την
Εράνη.
Ο Νικολόπου
λος βρέθηκε σε θέση βολής έκανε το δυνατό σουτ και με αυτοθυσία ο νεαρός γκολκίπερ του Κατασταρίου απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 33 ο Σούρ
μπης από μακριά και πλάγια επιχείρησε το “γέμισμα“, η μπάλα πήρε ύψος και κατεβαίνοντας χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Αλεξανδρόπουλου και απομακρύνθηκε. Στη φάση αυτή ο γκολκίπερ της Εράνης χτύπησε στο ίδιο δοκάρι με αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι για περίπου 3 λεπτά, ώσπου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στο 52’ σε γρήγορη αντεπίθεση
του Κατασταρίου ο Μαρίνος έφτασε από τα πλάγια στην περιοχή του Αλεξανδρόπουλου, σούταρε, για να περάσει η μπάλα άουτ πάνω απ‘ το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του. Στο 65’ ο Ασημακόπουλος με κεφαλιά τροφοδοτεί τον Παναγιωτακόπουλο και αυτός με πλασέ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χαρακτινού ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 71’ από
το δυνατό πλάγιο άουτ του Μυλωνά, η μπάλα πέρασε από αμυντικούς κι επιθετικούς και έφτασε στον Κόρδα που περίμενε β‘ δοκάρι, λίγο έξω απ‘ τη μικρή περιοχή. Εκείνος επιχείρησε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Αλεξανδρόπουλου και κατέληξε άουτ.

Στο 75’ οι γηπε
δούχοι ζήτησαν πέναλτι σε σπρώξιμο του Μαρίνου από τον Χατζηπαναγιώτη, όμως ο διαιτητής Κ. Διώτης υπέδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Στο
77’ ο Τσάνης έκανε το δυνατό σουτ λίγο μέσα απ‘ την περιοχή, για να αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ ο Αλεξανδρόπουλος.
Στο 81’ από
κόρνερ του Τσάνη, ο Κόρδας σχεδόν ανενόχλητος στο 2ο δοκάρι απ‘ το ύψος της μικρής περιοχής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.
Στο
87’ ο Ασημακόπουλος κινήθηκε στην πορεία της μπάλας ύστερα από σουτ του Ηλ. Ντινιώτη, σκόραρε, όμως ο διαιτητής Κ. Διώτης ακύρωσε το γκολ μετά από υπόδειξη του α‘ βοηθού Πυλαρινού.

ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ: Χαρακτινός
(73’ λ.τρ. Ρίκος), Ψάρρης, Τσάνης, Μυλωνάς, Τσαγκαρόπουλος, Καλλιβωκάς, Κόρδας, Μαρόπουλος (63’ Κακολύρης), Σούρμπης, Μαρίνος (86’ Καφούσιας), Μπουζιάνος.

ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Πιχιγιόνι, Χατζηπαναγιώτης, Ηλ. Ντινιώτης, Παναγιωτίδης, Τσώνης, Αναστασόπουλος, Ανδρεόπουλος (54’ Ασημακόπουλος), Παναγιωτακόπουλος (88’ Γιαννακόπουλος), Νικολόπουλος, Κόλλιας (80’ Γιάννης).

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.