Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Απαρέγκλιτη τήρηση της νομιμότητας ζήτησε ο Γιώργος Λεβεντάκης

-Αιφνιδιαστική επίσκεψη σε Δημαρχείο και ΔΕΥΑΤ

Απαρέγκλιτη τήρηση της νομιμότητας ζήτησε χθες το πρωί σε αιφνιδιαστική του επίσκεψη στις υπηρεσίες της έδρας του Δήμου Τριφυλίας και τη ΔΕΥΑΤ ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης.

Συνοδευόμενος .....

από τον πρώτο σε σταυρούς προτίμησης εκλεγέντα δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού του «ΑΝΟΔΟΣ Τριφυλίας», Γιώργο Ασημακόπουλο και τον εκλεγέντα δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού του από τη Δημοτική Ενότητα Κυπαρισσίας, Αντώνη Βλάχο, χαλαροί κι ευδιάθετοι επισκέφθηκαν αρχικά τις Διοικητικές Υπηρεσίες του Δήμου Τριφυλίας στο Δημοτικό Μέγαρο Κυπαρισσίας, όπου χαιρέτισαν τους υπαλλήλους και τη διευθύντρια Χριστίνα Στρατικοπούλου, με την οποία και είχαν ολιγόλεπτη συζήτηση.

Ακολούθως μετέβησαν στις Οικονομικές Υπηρεσίες. Εκεί, αφού χαιρέτισαν όλες και όλους τους υπαλλήλους, ο κ. Λεβεντάκης σε συζήτηση που είχε με την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Οικονομικής Υπηρεσίας, Δήμητρα Κωστοπούλου, επισήμανε μεταξύ άλλων: «Θα ήθελα να προσέχετε πάρα πολύ καλά από σήμερα και πέρα, ό,τι θεωρείται ότι δεν πρέπει να πληρωθεί, ότι δε νομιμοποιείται, δε θα το κάνετε».

Σε παρέμβασή της, η κα Κωστοπούλου απάντησε στο νεοεκλεγέντα δήμαρχο Τριφυλίας: «Εμείς το κάνουμε αυτό εδώ και χρόνια». Ο δε κ. Λεβεντάκης της ανταπάντησε: «Προς Θεού, μη θεωρηθεί ως απειλή αυτό. Μία ενημέρωση σας κάνω», ενώ επανέλαβε αυτό που και δημόσια έχει πει, ότι δηλαδή με την ανάληψη των καθηκόντων του θα γίνει έλεγχος στο Δήμο από συστάσεώς του, σε βάθος δεκαετίας.

Επίσης, ανέφερε στην προϊσταμένη: «Θα ήθελα, αν κάτι εσείς νομίζετε ότι δεν πρέπει να το κάνετε, γιατί θα σας φέρει σε δύσκολη θέση, λύστε τα χέρια σας και μην το κάνετε».

Επιπρόσθετα, ανέφερε ότι επειδή τις τελευταίες μέρες, προεκλογικά, έγιναν παρεμβάσεις του Δήμου διάφορες, με έργα και προμήθειες, «εάν η κα προϊσταμένη δει και διαπιστώσει ότι για κάτι χρειάζονταν αποφάσεις κ.τ.λ. που δεν υπάρχουν κι επειδή θα ελεγχθούν τα πάντα, την παρακαλεί πάρα πολύ, και δεν το λέει με κακία, αλλά με πολλή αγάπη και σεβασμό, εάν κάτι θεωρεί ότι δεν πρέπει να το κάνει, να μην το κάνει», επειδή έγιναν πολλά και ο ίδιος δεν ξέρει πόσα από αυτά που έγιναν νομιμοποιούνται.
Ευχαρίστησε, δε, την προϊσταμένη και τους υπαλλήλους που τον άκουσαν.

Ακολούθως επισκέφθηκε το ΚΕΠ, καθώς και το Κτηματολογικό Γραφείο, που στεγάζονται στο ισόγειο του Δημοτικού Μεγάρου, ενώ στη συνέχεια τα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Τριφυλίας (ΔΕΥΑΤ), για την οποία πολλές και σοβαρές αναφορές έχει κάνει.

Στη ΔΕΥΑΤ, μιλώντας στους υπαλλήλους και την αναπληρώτρια του γενικού διευθυντή, Παναγιώτα Ψιλογαλάνη, παρουσία και του προέδρου της ΔΕΥΑΤ, Παναγιώτη Γυφτάκη, ζήτησε «από σήμερα και μέχρι να αναλάβω, ό,τι πληρωμές γίνονται να νομιμοποιούνται στο 100%. Αν δείτε ότι κάποιος δεν καλύπτεται σε κάτι και είναι να εκτεθεί κάποιος από εσάς, να μην το κάνετε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

Σημειώνεται ότι την ώρα που ο κ. Λεβεντάκης ήταν στις υπηρεσίες του Δήμου και συζητούσε με τους υπαλλήλους, ο κ. Κατσίβελας ήταν στο γραφείο του, αλλά δεν υπήρξε συνάντησή τους, ούτε καν αντάμωσαν.

Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.