Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019

"Ο κ. Λεβεντάκης αρνείται το τηλεοπτικό debate" κατήγγειλε ο κ. Κατσίβελας απο τα Φιλιατρά.

Στις 10 Μαΐου 2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Γ. Λεβεντάκης σε δημοσιευμένη στα ΜΜΕ απαντητική επιστολή του πρότεινε debate για την ενημέρωση του λαού.

Και ήρθε η .....

κρίσιμη ώρα την 28η Μαΐου, μετά από πρόσκληση του τηλεοπτικού σταθμού ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ για το debate. Και εμείς αποδεχθήκαμε με χαρά την πρόσκληση, αλλά και ο κ. Λεβεντάκης αρνήθηκε.

Πρότεινε debate γιατί πίστευε πως θα φοβηθούμε, αλλά τελικά αρνήθηκε έναν αγώνα επιχειρημάτων και πειθούς όταν με χαρά τον αποδεχθήκαμε, γιατί εμείς έχουμε επιχειρήματα, μπορούμε να τεκμηριώσουμε όσα ισχυριζόμαστε, μπορούμε να κοιτάμε το λαό στα μάτια με ευθύνη και συνέπεια.

Η ελεύθερη έκφραση των διαφορετικών απόψεων είναι θεμελιώδες στοιχείο της δημοκρατίας και στην προκειμένη περίπτωση ο λαός θα είχε την ευκαιρία της κριτικής προσέγγισης των θέσεων και του οράματος για την Τριφυλία και των δύο συνδυασμών.
Εμείς δεν το αρνηθήκαμε.

Το επιχείρημα του επιβαρυμένου προγράμματος του κ. Λεβεντάκη δεν πείθει, αφού ως γνωστό οι τηλεοπτικές εκπομπές μαγνητοσκοπούνται οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου.

1 σχόλιο:

  1. Εξ όσων γνωρίζω κ Δήμαρχε, ο κ Λεβεντακης σας έκανε την πρόταση και εσείς θέσατε θέμα κανόνων και κανονισμών.
    Δεν ξέρω μήπως θέλατε και τις ερωτήσεις από πριν...
    Τώρα τα ρίχνετε στον κ Λεβεντάκη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.