Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019

Παρέμβαση του Νομικού Συμβούλου της 6ης ΥΠΕ κ Φώτη Λεπίδα στην κόντρα Λεβεντάκη - Κατσίβελα

Με ηλεκτρονικό μηνυμα που απέστειλε σήμερα ο Νομικός Σύμβουλος της 6ης ΥΠΕ κ Φωτης Λεπίδας, απαντα σε σχόλια κασι "ψευδείς ειδήσεις" όπως τις αποκαλεί στον υποψήφιο Δημαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντακη.
Η Επιστολή .....

κυμαίνεται σε έντονα ειρωνικό ύφος προς του υποψήφιο δήμαρχο γεγονός που δεν συνάδει με Νομικό Σύμβουλο υγειονομικής Περιφέρειας.

Πληροφορήθηκα πως ο κ. Λεβεντάκης υποψήφιος για το Δήμο Τριφυλίας σε προεκλογική του συγκέντρωση, μεταξύ άλλων ανέφερε πώς ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας, ως Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας που εδρεύει στην Πάτρα, δήθεν «κατέστρεψε την Πάτρα κλπ.»

Έχοντας την ιδιότητα του δικηγόρου, την επιστημονική εξειδίκευση του «Δημοσιολόγου», αλλά και ως κατέχων την θέση του Νομικού Συμβούλου της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ηπείρου, Ιονίων Νήσων και Δυτικής Ελλάδας όπου θήτευσε ως Διοικητής ο κ. Κατσίβελας μέχρι και το έτος 2014, είμαι υποχρεωμένος να αναφέρω δημοσίως, πώς οι ανωτέρω δηλώσεις στερούνται λογικής και ουσιαστικής βάσεως και είναι απολύτως ψευδείς ακόμη και ως υπερβολές προεκλογικής εκστρατείας.

Γνωρίζοντας κατά τα ανωτέρω πολύ καλά τη δημόσια παρουσία και έργο του κ. Κατσίβελα στην Πάτρα και χωρίς ιδεολογική συγγένεια μαζί του, είμαι υποχρεωμένος –από σεβασμό στην ευπρέπεια και την αλήθεια- να δηλώσω πώς, ΠΡΑΓΜΑΤΙ ο Παναγιώτης Κατσίβελας στην Πάτρα κατέστρεψε:

1. Κάθε τρωκτικό στο χώρο της Υγείας.

2. Κάθε σέχτα ιδιοτελών ψευδοσωτήρων στα Νοσοκομεία.

3. Κάθε κομματισμό που εκμεταλλευόταν τον πόνο των ασθενών.

4. Κάθε εργατοπατέρα που δε δούλεψε αλλά ήθελε να διαφεντεύει τους εργαζόμενους και εις βάρος τους.

5. Κάθε προσπάθεια αναίρεσης της νομιμότητας και επιβολής της αυταρχικής ανομίας.

Ευτυχώς που ο Παναγιώτης Κατσίβελας σε όποια θέση πολιτικής και διοικητικής ευθύνης βρεθεί, καταστρέφει τους παρδαλούς καταστροφείς.


Πάτρα 30.5.2019

ΛΕΠΙΔΑΣ Κ. ΦΩΤΗΣ

Δικηγόρος – Δημοσιολόγος - Νομικός Σύμβουλος 6ης ΔΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.