Τρίτη, 21 Μαΐου 2019

Ο Παππάς, ο Σαμαράς και η νύφη του Νίκα. Περίεργες διαδρομές και πολιτικοί εναγκαλισμοί

Πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν και κανείς δε δίνει απαντήσεις. Μια τέτοια περίεργη ιστορία αφορά τον νυν δήμαρχο Καλαμάτας και υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα κι όχι μόνο.

Και το περίεργο .....

είναι ότι υπάρχουν κάποιοι δαιδαλώδεις διάδρομοι που δεν εξηγούνται.

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι ο Αντώνης Σαμαράς, προσωπικός φίλος του κ. Νίκα, θα κατέβει σε Τρίπολη και Καλαμάτα για να στηρίξει την υποψηφιότητα Νίκα. Και καλά θα κάνει μιας και στη ΝΔ είναι ιδιαίτερα θορυβημένοι από την υποψηφιότητα που δεν «τραβάει» όσο θα ήθελαν.

Η είδηση, πάντως είναι αλλού. Πριν από λίγες ημέρες, ανακοινώθηκε από τον αρμόδιο υπουργό, Νίκο Παππά, η σύσταση της ειδικής επιτροπής ελέγχου για το κλείσιμο της ΕΡΤ και της οικονομικής ζημίας που υπέστη από την πολιτική απόφαση της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά να ρίξει «μαύρο».

Γραμματέας της επιτροπής με το ΤΕΥΧΟΣ Υ.Ο.Δ.Δ. Αρ. Φύλλου 129 ορίστηκε η κ. Σοφία Λάτσου στις 15 Μαρτίου 2019. Ποια είναι; Η νύφη του κ. Παναγιώτη Νίκα υποψήφιου Περιφερειάρχη στην Πελοπόννησο που στηρίζει η ΝΔ και που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ την είχε αποσπάσει με το ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 792 στις 6 Νοεμβρίου 2015 στο πολιτικό γραφείο του Υπουργού Εσωτερικών.

Δεν είναι πράγματι περίεργες οι διαδρομές της εξουσίας;

Δείτε τα σχετικά ΦΕΚ

600x481

2015-460x600

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.