Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Τσίγγανος, με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού “Ανοιχτοί Ορίζοντες” το Σάββατο το πρωί επισκεφθήκαν την αγορά των Φιλιατρών και συζήτησαν με επαγγελματίες και κατοίκους για τα προβλήματα αλλά .....

και την προοπτική της πόλης.

Προβλήματα υπάρχουν, η πόλη όμως και οι κάτοικοί της έχουν αστείρευτες δυνάμεις και ανεξάντλητη δυναμική! Το Σάββατο το απόγευμα επισκέφθηκαν το Περδικονέρι (Ποδογορά), την Πλάτη (Καναλουπού), το Χαλαζόνι και το Εξοχικό (Κατσίμπαλι) και συζήτησα με τους κατοίκους για τα προβλήματα και την αναγκαιότητα έμπρακτης στήριξης των χωριών μας. Την Κυριακή το πρωί επισκέφθηκαν το Κυριακάτικο Παζάρι Κοπανακίου.

Έναν παραδοσιακό θεσμό που μετρά περισσότερα από 110 χρόνια ζωής και στηρίζει την οικονομική ζωή της περιοχής. Συζήτησαν με κατοίκους, επαγγελματίες, εμπόρους, παραγωγούς και μικροπωλητές για το Παζάρι καθώς και για τα προβλήματα της περιοχής. Το Κυριακάτικο Παζάρι Κοπανακίου χρειάζεται να ενισχυθεί στη λειτουργία του και να αναδειχθεί.

Μαζί δε με τη Ζωαγορά, θα καταστήσει το Κοπανάκι πόλο έλξης για αγροτικές, κτηνοτροφικές και εμπορικές δραστηριότητες. Στην ευρύτερη περιοχή του Κοπανακίου πρέπει εμπράκτως να εμπεδωθεί κλίμα ασφάλειας, ενώ διαρκής πρέπει να είναι η φροντίδα και μέριμνα για τους κατοίκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.