Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019

Νέα Πελοπόννησος: "Ο κ. Γιώργος Μπουλούκος είναι εκ των ιδρυτικών στελεχών της Νέας Πελοποννήσου και παραμένει ενεργό μέλος της παράταξης."

Η συνεχιζόμενη πρακτική ορισμένων μέσων ενημέρωσης μέσω των fake news και της παραποίησης της αλήθειας να προσπαθούν να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη για να δημιουργήσουν πρόβλημα στην παράταξη της Νέας Πελοποννήσου είναι βέβαιο ότι θα .....

πέσει στο κενό.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, δηλώνουμε ότι ο κ. Γιώργος Μπουλούκος είναι εκ των ιδρυτικών στελεχών της Νέας Πελοποννήσου και παραμένει ενεργό μέλος της παράταξης. Υπηρετεί επίσης με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης και συνέπειας τη θέση του Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης.

Κατόπιν της συνεννόησής του με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη και επικεφαλής της παράταξης της Νέας Πελοποννήσου, ο κ. Μπουλούκος ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος για καθαρά προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

Όπως το 2010 και το 2014, έτσι και στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου του 2019 ο κ. Μπουλούκος θα είναι δίπλα μας στον αγώνα για μια νέα νίκη της Νέας Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.