Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Φιλιατρά. Με λαμπρότητα και με άριστο καιρό γιορτάστηκε η 25η Μαρτίου 1821

Πλούσιο Φωτογραφικό Υλικό σε slide Show και Video

Υπο άριστες καιρικές συνθήκες και παρουσία εκατοντάδων κόσμου, γιορτάστηκε στα Φιλιατρά, η 25η Μαρτίου 1821 με την.....

καθιερωμένη μαθητική παρέλαση.

Παρόντες στον εορτασμό, ήταν ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών Βασίλης Παπαθεοδοσίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Ασημακόπουλός, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Χαράλαμπος Καναλουπίτης ο Τοπικός Σύμβουλος Γιώργος Κωτσάκης, ο πρόεδρος της Χριστιανούπολης Μπάμπης Αλεξόπουλος, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου που χάρηκε την ηλιόλουστη ημέρα και καμάρωσαν τα παιδιά τους.

Οι εορτασμοί ξεκίνησαν με δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ιωάννη Φιλιατρών και αργότερα τελέστηκε στο Ηρώο της Πλατείας επιμνημόσυνη δέηση στα θύματα του πολέμου.
Όπως πάντα τηρήθηκες ενός λεπτού σιγής στην μνήμη των θυμάτων του πολέμου ενώ τον ον πανηγυρικό της ημέρας ανέγνωσε ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών Παναγιώτης Σάκκουλας

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων, από φορείς και μαθητές ενώ οι εορταστικές εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την μαθητική παρέλαση.
Ιδιαίτερο χειροκρότημα από τον κόσμο υπήρξε στην Φιλαρμονική που παιάνισε το Μακεδονία Ξακουστή.



Ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών Βασίλης Παπαθεοδοσίου σε δήλωση του είπε ότι τα Φιλιατρά κάτω από έναν λαμπρό ήλιο με ανοιξιάτικη μέρα γιόρτασαν την Εθνική μας Παλιγγενεσία.
Ευχήθηκε χρονιά πολλά και πάντα να γιορτάζουμε αυτήν την σημαντική για το Εθνος ημέρα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.