Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019

Κοινή συνεδρίαση Εμπορικών Συλλόγων Τριφυλίας με Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδος

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας, ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών και ο Εμπορικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Γαργαλιάνων, θα φιλοξενήσουν σε διευρυμένη συνεδρίαση του Διοικητικού της συμβουλίου την .....

Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδος το Σάββατο 02 Μαρτίου καθώς και την Κυριακή 03 Μαρτίου.

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 και ώρα 18:30 διευρυμένη συνεδρίαση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Τοπικού Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών (Όθωνος Αμαλίας, Κεντρική Πλατεία Φιλιατρών) και την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 ώρα 10:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας στην Κυπαρισσία, ενώ θα παρατεθεί επίσημο δείπνο προς τα μελή του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας μετά το πέρας των εργασιών, το Σάββατο 02 Μαρτίου στην πόλη των Γαργαλιάνων.

Κατά την διάρκεια των συνεδριάσεων Θα διεξαχθεί συζήτηση με τοπικές αρχές και φορείς, για τοπικά και γενικότερα προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους μας εμπόρους και επιχειρηματίες.

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδος
Γιώργος Βαγενάς

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Δημήτρης Τερζής

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών Διονύσιος Παπαγεωργίου

Η Πρόεδρος του Εμπορικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Γαργαλιάνων Κωνσταντίνα Γλιάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.