Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019

Ο Γιαννης Λαμπρόπουλος για τις εξαγγελίες Δέδε στην Μεσσηνία: "Εν όψει εκλογών προσπαθεί πάλι με ψέματα να εξαπατήσει τους Έλληνες."

Πριν από λίγες ημέρες, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών και υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δέδες, στα πλαίσια του προεκλογικού του αγώνα, επισκέφθηκε Δήμους της Μεσσηνίας, μοίρασε εκατομμύρια ευρώ ως έκτακτη βοήθεια και εξήγγειλε την δημοπράτηση, μέσα στον Μάρτιο, του ......

οδικού άξονα Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος - Μεθώνη!
Μοιράζουν, αφειδώς, τα Κρατικά χρήματα για δημιουργία εντυπώσεων και για ψήφους, υποσχόμενοι έργα και δρόμους και μάλιστα στοιχηματίζοντας, για να γίνουν πιστευτοί, μετά από τέσσερα χρόνια ψέματα.

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι, που επαγγέλθηκαν το καινούργιο και το άφθαρτο, στην πολιτική σκηνή της Χώρας.
Αφού καθυστέρησαν σκόπιμα, για τέσσερα χρόνια, να ολοκληρώσουν, τις σχεδόν έτοιμες μελέτες, για το μεγαλύτερο τμήμα του οδικού άξονα, ο Γενικός Γραμματέας, έκανε την ανακοίνωση για την δημοπράτηση, χωρίς να έχουν ακόμη ολοκληρωθεί οι μελέτες και χωρίς να έχει υπάρξει καμία ενημέρωση και διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες και ιδιαίτερα της Μεσσήνης, ώστε να αποφευχθούν λάθη και να προχωρήσει το έργο, που όλοι θέλουμε.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, η κατασκευή, που θα κοστίσει περίπου 200 εκατ. ευρώ, θα γίνει με ΣΔΙΤ. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι για την κατασκευή ενός έργου με ΣΔΙΤ απαιτούνται:

1. Έγκριση για την κατασκευή του συγκεκριμένου οδικού άξονα από την αρμόδια διυπουργική επιτροπή.
Τέτοια έγκριση δεν υπάρχει μέχρι τώρα.
2. Πρόσκληση ενδιαφέροντος.
Αν και ο Γενικός Γραμματέας δήλωσε ότι θα δημοπρατηθεί τον Μάρτιο…. ακόμη δεν έχει γίνει η πρόσκληση ενδιαφέροντος, γεγονός που σημαίνει ότι θα μεσολαβήσει χρόνος, μέχρι να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και οι ιδιώτες.
3. Εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από Τεχνικές Εταιρείες και έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες, τότε θα μπορεί να δημοσιευθεί η προκήρυξη για δημοπράτηση, υπό την προϋπόθεση να έχουν εξευρεθεί Τράπεζες, που θα δανείσουν τον ιδιώτη.
Ξένες Τράπεζες, επειδή το έργο είναι μικρό, δεν θεωρείται πιθανό, να θελήσουν να συμμετάσχουν.
Για δε τις Ελληνικές, με δεδομένη την δύσκολη οικονομική τους θέση, είναι επίσης, αμφίβολη η συμμετοχή τους.
Άρα είναι όλα στον αέρα, και ενώ το γνωρίζουν αυτό, στοιχηματίζουν, μήπως και μας πείσουν.

Η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα ήρθε στην εξουσία με τα ψέματα.
Κυβέρνησε χέρι-χέρι με τον ετερόκλητο κ. Καμμένο, με ψέματα και τώρα εν όψει εκλογών προσπαθεί πάλι με ψέματα να εξαπατήσει τους Έλληνες.
Ας μην υποτιμούν άλλο την νοημοσύνη των πολιτών.
Οι φίλοι και υποστηριχτές του Μαδούρο και μαζί ο λαϊκισμός, είναι Εθνική ανάγκη να ηττηθούν.
Ό,τι να μοιράσουν και να τάξουν, θα τις χάσουν ,όλες τις εκλογές που έρχονται.

Πήγαν τέσσερα χρόνια χαμένα, για την Ελλάδα και την Μεσσηνία.

Ιωάννης Δ. Λαμπρόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.