Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019

Η ΝΔ. διέγραψε προσωρινά 6 στελέχη της. Ανακοίνωση από τις πέντε ΝΟΔΕ Πελοποννησου

Παρελθόν "προσωρινά" όμως για την Νέα Δημοκρατία αποτελούν απο σήμερα 6 περιφερειακοί σύμβουλοι της Πελοποννήσου, που επέλεξαν να μείνουν με την παράταξη του Πέτρου Τατούλη αντί να υποταχθούν στο κόμμα.

Πρόκειται για τους .....

συμβούλους Αντωνία Μπούζα, Απόστολου Γκούνη, Βασίλειου Σιδέρη, Απόστολου Παπαφωτίου Γεωργίου Πετρίτση, και Ιωάννη Μπουκουβάλα που είχαν δεχθεί κλήση για γραπτή απολογία, για τον λόγο πως δεν είχαν υπακούσει στην κομματική εντολή να εγκαταλείψουν την παράταξή τους την ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ με την οποία εκλέχθηκαν και να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Νίκα.
Η απόφαση 239/2019 της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας ελήφθη με εισήγηση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη μετά από πρόκληση που απέστειλε στα στελέχη του για τα "συνετίσει". Και εκ του αποτελέσματος το μόνο που κατάφερε ήταν μια τρύπα στο νερό.

Το πιο αστείο μέρος της ανακοίνωσης είναι αυτό που λεει:
"Την επιβολή ως προσωρινού μέτρου την διαγραφή από μέλους του κόμματος της ΝΔ...."

Το Επιβολή ως προσωρινού μέτρου προδίδει ένα κόμμα σε πανικό, ενα κόμμα που δεν ξέρει τι θέλει και κάνει λεονταρισμούς ενώ στην ουσία είναι γατούλες... ΝΙΑΟΥ.
Ενα κόμμα με μηδενική πυγμή επιβολής του στα στελέχη του. Εξου και το "Προσωρινή διαγραφής". Γιατί στη Πειραιώς ξέρουν ότι θα πάνε σε εθνικές εκλογές και δεν θέλουν να πάνε διασπασμένοι για χάρη του 72χρονου Νίκα.
Η απόφαση της Προσωρινής Διαγραφής έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις χθεσινές δηλώσεις του αρχηγού της ΝΔ Κυριακου Μητσοτάκη γεγονός που μαρτυρά ότι άλλα λένε και άλλα κάνουν.

Ειναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι νικητές από αυτήν την "Αποστολή σύνεσης" της Πειραιώς με τις απειλές είναι τα εξι (6) διαγραφέντα στελέχη που επελεξαν να παραμείνουν πιστοί στις αξίες και στην συνείδηση τους να μείνουν στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη γυρνώντας την πλάτη στον εκλεκτό 72χρονο τεως Δήμαρχο Καλαμάτας.
Ταυτόχρονα η όλη αυτή κωμική κατάσταση με τις διαγραφές μαρτυρά ότι στην ΝΔ τραβάνε τα μαλλιά τους με την επιλογή Νικα αφου βλέπουν ότι το "καθαρόαιμο άτι τους δεν περπατά ούτε σπρώχνοντας το απο τα καπούλια του.
Ειναι ο Μοναδικός Υποψήφιος Περιφερειάρχης που χρειάστηκε να τον παρουσιάσουν δυο (!!!) φορές. Μια στην Κόρινθο και μία στην Τρίπολη παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ελπίζουμε να μην χρειαστεί και τρίτη, τέταρτη και πέμπτη παρουσίαση.....

Η Κοινή ανακοίνωση των 5 ΝΟΔΕ Πελοποννήσου.

Οστόσω αστεία μπορεί να χαρακτηριστεί η ανακοίνωση των 5 ΝΟΔΕ της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
ΟΙ ίδιοι μαρτυρούν στην ανακοίνωση τους ότι κατέβαλαν όλοι τους αγωνιώδεις προσπάθειες να πάει ενωμένη η ΝΔ στις αυτοδιοκητικές εκλογές.
Ειχαν πάρει φαίνεται πρέφα και αυτοί ότι το προς επιλογή πρόσωπο του Νίκα δεν πρόκειται να τραβήξει παρά τους εκθειασμούς που του έκαναν μπας και.... αλλα ΔΕΝ.... !!!

Η ανακοίνωση τους αναφέρει:

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΝΟ.Δ.Ε ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ:

Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες όλων μας, η Νέα Δημοκρατία να προχωρήσει ενωμένη στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών -και στην Πελοπόννησο- και όλα τα αυτοδιοικητικά μας στελέχη να συνασπιστούν στον κοινό αγώνα, κάποιοι επέλεξαν διαφορετικές διαδρομές αποσκοπώντας σε προσωπικά οφέλη.

Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει απερίφραστα και με όλες της τις δυνάμεις τον κ. Παναγιώτη Νίκα και τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σε αυτόν τον δρόμο καλέσαμε κατ’ επανάληψη όλα τα αυτοδιοικητικά στελέχη της Παράταξή μας, που είχαν εκλεγεί με τον συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος». Κάλεσμα στο οποίο κάποιοι δεν ανταποκρίθηκαν, γυρνώντας την πλάτη στις δημοκρατικά ειλημμένες αποφάσεις, τις επιλογές και τις συντονισμένες δράσεις του Κόμματός μας.

Χαιρετίζουμε και στηρίζουμε απόλυτα την απόφαση του ανώτατου οργάνου, της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της κ. Απόστολου Κράτσα.

Η διαγραφή, σήμερα, των:

Αντωνία Μπούζα, μέλους της Νέας Δημοκρατίας και Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας,
Απόστολου Γκούνη, μέλους της Νέας Δημοκρατίας και Περιφερειακού Συμβούλου Μεσσηνίας,
Βασίλειου Σιδέρη, μέλους της Νέας Δημοκρατίας και Περιφερειακού Συμβούλου Αργολίδας,
Απόστολου Παπαφωτίου μέλους της Νέας Δημοκρατίας και Περιφερειακού Συμβούλου Κορινθίας,
Γεωργίου Πετρίτση, μέλους της Νέας Δημοκρατίας και Περιφερειακού Συμβούλου Κορινθίας και
Ιωάννη Μπουκουβάλα μέλους της Νέας Δημοκρατίας και Περιφερειακού Συμβούλου Λακωνίας,
μας βρίσκει καθ’ όλα σύμφωνους και ευχόμαστε, έστω και μέσα στις επόμενες ημέρες, να πρυτανεύσει η λογική, για το κοινό καλό, το συμφέρον των πολιτών της Πελοποννήσου και τη στήριξη των επιλογών του Κόμματός μας.

Ας αποτελέσει η παρούσα πράξη ορόσημο μιας δυναμικής επανεκκίνησης της Παράταξής μας στην Πελοπόννησο, απαλλαγμένης από διχαστικές απόψεις και ιδιοτελείς επιλογές.

Ορόσημο σύμπνοιας και ομόνοιας ενόψει της μεγάλης νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Οι ΝΟ.Δ.Ε Ν.Δ. Πελοποννήσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.