Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΕΙΞΗ δηλώνει ο Δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας για την υπόθεση της Πετροπούλου

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΕΙΞΗ δεν έχει στην υπόθεση με την ΕΔΕ που ήδη διενεργείται σε βάρος της ΠΡΩΗΝ Διευθύντριας Καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου Τριφυλίας Ζωής Πετροπούλου δήλωσε στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ο .....

Δήμαρχος Τριφυλίας ο Παναγιώτης Κατσίβελας.

Ο κ Κατσίβελας αναφερόμενος στην υπόθεση κατηγόρησε τους συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕ ΟΤΑ που ήταν παρόντς στην συνεδρίαση οτι δεν έδειξαν τον ίδιο ζήλο και ενδιαφέρον για τους συμβασιούχους της καθαριότητας λοπως γι την κ Πετροπούλου λες και είναι παιδιά κατώτερου θεού.

Οπως είπε ο δήμαρχος οι πειθαρχικές διώξεις δεν ξεκίνησαν απο την δημοτική αρχή αλλα από την ίδια την Σιευθύντρια καθαριότητας, αφου υπήρξαν συγκεκριμένες καταγγελίες εναντίον της η ΠΡΩΗΝ Διευθύντριας από άτομα που είχαν κυνηγηθεί με τρείς και τέσσερις αναφορές για κλήσεις σε απολογία είχε φορτώσει με αναφορές σε εργαζόμενους στην καθαριότητα.
Επρεπε να γίνει διερεύνηση του θέματος και δήλωσε ότι δεν ξέρει τίποτα από την εξέλιξη της υπόθεσης και η μονη αναμειξη του είναι ο ορισμός του διενεργούνται της ΕΔΕ και για τις παρατάσεις που έχουν ζητηθεί.
Σε τίποτε αλλο δεν εχω την οποιαδήποτε αναμειξη.

ο κ Δήμαρχος Κατήγγειλε ότι η παρουσία της Διευθύντριας είχε αποδιοργανώσει και είχε απογοητεύσει τους εργαζόμενους και ετσι η μονη διαδικασία που έπρεπε να γίνει ήταν η ΕΔΕ.

Μάλιστα η ίδια η Ζωη Πετροπούλου απέστειλε ανθοδέσμη στον Δήμαρχο ευχαριστώντας τον για την αλλαγή θέσης της και ευχήθηκε να έχουν μια άριστη συνεργασία.

Ακούστε τι είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Τριφυλίας για την υπόθεση της Ζωής Πετροπούλου.

Εμείς Ευχόμαστε να τελειώσει το συντομότερο η υπόθεση με την ΕΔΕ στην κυρία Πετροπούλυ, να μάθουμε επιτέλους τις ακριβείς κατηγορίες που είχε εις βάρος της για να αναγκαστούν να της κάνουν Ενορκη Διοικητική Εξέταση και τι τελικά αποφαίνεται το πόρισμα της ΕΔΕ.
Η αλήθεια είναι ότι η υπόθεση της κ Πετροπούλου εχει απασχολήσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ την κοινωνία με δηλώσεις επι δηλώσεων της σε εφημερίδες ραδιόφωνα κλπ κλπ κλπ, ανακοινώσεις από συνδικαλιστικά όργανα κομματική οργάνωση και άλλους με κατηγορίες εναντίον του Δημάρχου και της Δημοτικής αρχής και πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μάθουμε κι εμείς που δεν γνωρίζουμε τα πάντα γύρω από αυτήν την υπόθεση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.