Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Επίσκεψη Express Νίκα χθες βραδυ στη Κυπαρισσία

Επίσκεψη Express στην Κυπαρισσία που δεν κράτησε πάνω από 25 λεπτα και με σκοπό την σύντομη γνωριμία πραγματοποίησε χθες λίγη ώρα μετά τις 8 το βράδυ ο Δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος .....

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Ο κ Νίκας επισκέφθηκε το Δημοτικό Κατάστημα στην Έδρα του Δήμου όπου είχε ολιγόλεπτη συνάρτηση με τον Δήμαρχο Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα ενώ αμέσως μετά αμφότεροι κατευθύνθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου όπου τον περίμεναν μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Τριφυλίας, Δημοτικοί σύμβουλοι και λίγοι πολίτες.

Το καλωσόρισμα ανέλαβε ως οικοδεσπότης ο Δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας λέγοντας ότι νιώθει υποχρέωση από τον κ Νίκα όταν ο ίδιος έκανε τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην Καλαμάτα ο Παναγιώτης Νίκας του έκανε την τιμή α τον προλογίσει, και να τον καλωσορίσει στην πόλη της Καλαμάτας.
Θα μου μείνουν αξέχαστα τα ατελείωτα βραδια

Όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύουμε μαζί Βλέπαμε όλα αυτά τα πράγματα και Πολύ μεγάλα θέματα για τη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο από Την ίδια πλευρά και θα μείνουν αξέχαστες συναυλία της του ΦΟΣΔΑ Ο ένας μίλαγε και ο άλλος συμπλήρωνε.
Του ευχήθηκε καλή πορεία και του είπε οτι στον αγώνα δεν είναι μόνος του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Τριφυλίας Γιώργος Φωτεινός καλωσόρισε τον κ Νικα και είπε ότι όλοι γνωρίζουμε ότι είναι η επιλογή του κόμματος για την περιφέρεια Πελοποννήσου, το έργο του στην αυτοδιοικηση, και ζήτησε να τον στηρίξουμε με ολες τις δυνάμεις μας για α εκλεγεί περιφερειάρχης.

Παίρνοντας τον λόγο ο κ Νίκας ευχαρίστησε όλους είπε ότι νιώθει βαθύτατα αυτοδιοικητικός παρα πολιτικός.
Αναφέρθηκε στα ΣΥΝ της Πελοποννήσου για τον Τουρισμό την αγροτική Οικονομία και τόνισε ότι έχουμε χρέος απέναντι στον τόπο μας απέναντι στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η Πελοπόννησος χανει σε πληθυσμό, γηράσκει και τα παιδιά της μεταναστεύουν.
Πρεπει να συμβάλουμε ώστε να αντιστραφεί η κατάσταση σ αυτόν τον τόπο.

Δεν έλαβα ποτέ κομματικά αξιώματα. αλλά τα κόμματα τα σέβομαι.
Οι πυλώνες της Δημοκρατίας δεν είναι τα κόμματα? Γ φιλελεύθερη ιδεολογία είναι αυτή που αγαπά την αυτοδιοίκηση. Κοιτάξτε την απλή αναλογική που διαλύει την Αυτοδιοίκηση γιατί αύριο δεν θα έχουμε Δημοτικά συμβούλια δημάρχους δεν θα έχουμε περιφερειάρχες με ισχυρό λόγο.
Ευχαρίστησε τον φιλελεύθερο χώρο που ρου έδωσε την δυνατότητα α υπηρετήσει τρεις φορές την αυτοδιοίκηση ως αντινομάρχης και τρείς ως Δήμαρχος.

Έρχομαι να ενώσω. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Να συνεννοηθούμε γιατί αύριο όλοι θα συνασπιστούν εναντίον μας.
Μιλώντας για την περιφέρεια είπε ότι η Ελλάδα δεν είναι ομόσπονδο κράτος να έχει 13 ομόσπονδες περιοχές που αποτελούν την Ελλάδα.
Ο Περιφερειάρχης είναι ο εκπρόσωπος της δευτεροβάθμιας αυτοδιοίκησης, εκπρόσωπος του λαού της Πελοποννήσου για τις αρμοδιότητες που έχει.

Η Επίσκεψη του κ Νίκα στην Κυπαρισσία κράτησε λίγη ώρα όπως προαναφέρθηκε, αλλά ο κ Νίκας δεσμεύτηκε να ξαναρθεί. Θα περάσω πόλη πόλη χωριό χωριό σπίτι σπίτι.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.