Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα Φιλιατρά η 5η Γιορτή ψωμιού [ Video ]

Με μεγάλη επιτυχία έγινε χθες το απόγευμα η 5η γιορτή ψωμιού στα Φιλιατρά.
Μια γιορτή που συνδιοργανώθηκε από την Συντεχνία Αρτοποιών Μεσσηνίας την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών και τον Δήμο ......

Τριφυλίας και σαν σκοπό της είχε να ενημερωθεί ο κόσμος για την διατροφική αξία που έχει το ψωμί.

Στην γιορτή το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, ο Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ και αρτοποιός Πέτρος Κωνσταντινέας, η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και Μεσσηνίας Αντωνία Μπούζα, Ο Αντιδήμαρχος Γαργαλιάνων Γιάννης Κατσούλας, Ο αντιδήμαρχος Γιαννης Μερκούρης Ο Πρόεδροες της ΔΕ Φιλιατρών Χαράλαμπος Καναλουπίτης και ο Τοπικός σύμβουλος Γιώργος Κωτσάκης ενώ παρουσία έδωσε και η αποπεμφθείσα τεως Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη η οποία αργότερα αποχώρη απε.

Όπως είπε ο Πρόεδρος της συντεχνίας Αρτοποιών κ Απόστολος Μυλωνάς η γιορτή γίνεται στα Πλαίσια της 16ης Οκτωβρίου που είναι η Παγκόσμια ημέρα διατροφής
Τόσο ο πρόεδρος κ Μυλωνάς όσο και Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος μίλησαν για την σημασία που έχει ο Αρτοποιός της γειτονιάς για την ποιότητα του ψωμιού, και των υπολοίπων παραγομένων ειδών ενώ τονίστηκε η διαφορά από τα άλλα προϊόντα όπως οι κατεψυγμένες ζύμες.

Μοιράστηκαν στον κόσμο αρτοσκευάσματα ενω ο Εμπορικός Σύλλογος φρόντισε να έχει ψήσει μεζεδάκια λουκάνικα και σουβλάκια.

Στην γιορτή χόρεψαν και δυο τμήματα συλλόγων Αγίας Κυριακής και του Πυρσού.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.