Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018

Με λαμπρότητα και με αριστο καιρό γιορτάστηκε η Εθνική μας επέτειος της 28ης Οκτωβρίου

Με ηλιόλουστο καιρό και με λαμπρότητα γιορτάστηκε στα Φιλιατρά η εθνική μας επέτειος του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Η πόλη είχε ......

σημαιοστολιστεί την Παρασκευή και το Σάββατο -σύμφωνα με το πρόγραμμα- και ο κόσμος που παρακολούθησε τον εορτασμό ήταν
πραγματικά πολύς.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις παρέστησαν, ο αντιδήμαρχος Φιλιατρών κ. Βασίλης Παπαθεοδοσίου, Δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης, οι τοπικοί σύμβουλοι κ.κ. Γιώργος Κωτσάκης και Χαράλαμπος Καναλουπίτης και πλήθος κόσμου όπου χειροκρότησαν την μαθητιώσα νεολαία, η οποία έλαβε μέρος στην παρέλαση.

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των πεσόντων από τον κλήρο της πόλης έγινε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Πεσόντων από μαθητές σχολείων ενω στεφάνι κατατέθηκε από τον Δήμο Τριφυλίας, το ΑΤ Τριφυλίας την Δ.Ε. και Δ.Κ. Φιλιατρών, της Εθνικής Αντίστασης κλπ.

Αμέσως μετα αναγνώστηκε ο πανηγυρικός της ημέρας απ΄την Νηπιαγωγό Βιβή Παντελάκη ενω στην παρέλαση που ακολούθησε μετείχαν μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου και του Λυκείου, Δημοτικών καθώς και από το Ειδικό δημοτικό Σχολείο και ΕΕΕΕΕΚ.1 σχόλιο:

  1. Θερμά συγχαρητήρια στο Μαέστρο και τη φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπρόοδων Φιλιατρών για την επιλογή και εκτέλεση των εμβατηρίων! Συνέλληνες τιμάται τας παραδόσεις και αγωνιστείτε για ελεύθερη Πατρίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.