Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Ευχαριστήρια επιστολή της κ Παντελάκη

Με την επιστροφή της Φιλαρμονικής μας από την Άμφισσα, ένα ακόμα δημιουργικό πολιτιστικό καλοκαίρι για το Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών έλαβε τέλος. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν 13 εκδηλώσεις και δράσεις:

1. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ 3Ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΧΟΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΣΤΙΣ 19/6/2018.

2. ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ PICCOLO BANDINA ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ στο Βορρέειο στις 25/6/2018.

3. ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ στο Πάρκο της Βλαχέρνας στις 1 και 2/7/2018.

4. «ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΑΞΟΦΩΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ» στο Πάρκο της Βλαχέρνας στις 5/7/2018.

5. ΔΥΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: Ειδικό Σεμινάριο για τεχνικές παραγωγής ποιοτικού ήχου, διαχείριση αναπνοής, γυμνάσματα για την ανάπτυξη δεξιοτεχνίας, ζητήματα μεθοδολογιών και ρεπερτορίου, ζητήματα υφολογικής ερμηνείας, καθώς και ειδικά θέματα ιστορικού και μουσικοπαιδαγωγικού περιεχομένου, από τους καθηγητές του Πανεπιστημίου του Μισούρι των ΗΠΑ Leo Saguiguit και Eric Honour και τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Αθανάσιο Ζέρβα στο Βορρέειο στις 6 και 7/7/2018. - Ειδική διάλεξη - τύπου Colloquium - ζητήματα μουσικής σύνθεσης και ενορχήστρωσης με ακουστικά μέσα και με Η/Υ, ζητήματα διαδραστικής σύνθεσης - ερμηνείας και αυτοσχεδιασμού από τον καθηγητή Eric Honour στις 5/7/2018.

6. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗ ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ στην Αγία Κυριακή στις 6/7/2018.

7. «ΒΡΑΔΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ» ΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ στο Πάρκο της Βλαχέρνας στις 1/8/2018.

8. ΔΙΗΜΕΡΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ στο Πάρκο της Βλαχέρνας στις 3 και 4/8/2018.

9. HEAVY BY THE TREES (ROCK FESTIVAL) VOI.3!!! στο Πάρκο της Βλαχέρνας στις 6/8/2018.

10. ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ Ι. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΣΤΙΣ 9/8/2018.

11. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗ ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΡΙΛΙΩΤΙΣΣΑΣ στον Αγρίλη στις 14/8/2018.

12. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ «ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΕΣ ΗΛΙΑΧΤΙΔΕΣ» ΣΤΙΣ 27/8/2018.

13. ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΩΚΙΚΑ 2018 ΣΤΙΣ 29/8/2018.

Ένα μεγάλο μπράβο στους δασκάλους μας. Στον αρχιμουσικό μας κ. Παναγιώτη Φωτεινέα και στο δάσκαλο του χορευτικού μας κ. Άρη Θεοδωρόπουλο για το άρτιο αποτέλεσμα των εμφανίσεών τους.
Οφείλουμε να συγχαρούμε και να επαινέσουμε τα μέλη της Φιλαρμονικής μας και των Χορευτικών μας Τμημάτων για το χρόνο που αφιέρωσαν στερούμενα τις διακοπές τους για να επιτύχουν αυτό το αποτέλεσμα.
Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήμο Τριφυλίας και την Κοινωφελή Επιχείρηση για τη στήριξη των εκδηλώσεών μας.
Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαργαλιάνων για την πρόσκληση στο παιδικό Φεστιβάλ και τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών για τη συνεργασία στο ROCK FESTIVAL. Το Δήμο Δελφών για την πρόσκλησή του να συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις του.
Το ζωγράφο Σωτήρη Γκαρδιακό και τους φίλους που εργάστηκαν στο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συναδέλφους στο Διοικητικό Συμβούλιο που άκοπα εργάστηκαν για να οργανωθούν όλα τέλεια θέτοντας κάθε φορά τον πήχη του Συλλόγου ψηλά. Δεκατρείς δράσεις μέσα σε δυόμισι μήνες δεν είναι λίγες!!!

Ο Σύλλογος Φιλοπροόδων είναι ζωντανός και δραστήριος όσο ποτέ! Μετά από ολιγοήμερες διακοπές θα είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε την αγκαλιά μας για να υποδεχτούμε τους μαθητές μας στο Σχολείο Μουσικής, τη Φιλαρμονική και τα Χορευτικά Τμήματα.
Για όλη αυτή τη μεγάλη προσπάθεια ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους!

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΣΧΟΛΙΟ
1. Κ Παντελάκη, μπορείτε να απαντήσετε ΓΙΑΤΙ η φιλαρμονική του συλλόγου σας δεν πήγε στην περιφορά του Αγίου Φανουρίου στο παρεκκλήσι του Αγίου Ιωάννη αλλά ήρθε της Κυπαρισσίας???

2. Κ Παντελάκη μας, μην μας κοροϊδεύετε και μέσα στα μούτρα μας.
Η συμμετοχή του μεγάλου χορευτικού τμήματος του Συλλόγου Φιλοπροόδων στις Κυπαρισσίακές Ηλιαχτίδες είχε δικά του ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΜΕΛΗ. Ο Δάσκαλος χορού και ο Παναγιωτόπουλος
Οι υπόλοιποι 4 (από τους 6 αντρες) ήταν άτομα ΕΚΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
Οι δυο ήταν από τον Πύργο Ηλείας, ο Τρίτος Από την Ζαχάρω και ο τέταρτος απο τους Γαργλιάνους.
Το έχει καταγγείλει επίσημα σε συνέντευξη του ο ίδιος ο Νικος Αθανασόπουλος.
Συνέντευξη για την οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ απαντήσατε σφυρίζοντας αδιάφορα.
Μην μας κοροϊδεύετε. Το μεγάλο χορευτικό του συλλόγου σας το διαλύσατε.
ΟΛΟΙ σας το καταλογίζουν πλέον αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.