Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Χώσιμο Χρυσομάλλη σε Κωνσταντινέα

Χαιρετίζω τη δήλωση του κ. Κωνσταντινέα όπου αναφέρει «το μίσος φέρνει μίσος και βία» και «Ο ακραίος φανατισμός που υποκινείται από δήθεν «πατριώτες» μπαίνει εμπόδιο στο μέλλον των παιδιών μας. Δε μας αξίζει τέτοιο μέλλον».
Είναι η πρώτη δήλωση Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που ευθέως κατακρίνει τις πρακτικές και ......

τον διχαστικό λόγο του κ. Τσίπρα και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά τα χρόνια.

Ποιός άλλωστε μπορεί να ξεχάσει τα διχαστικά και γεμάτα μίσος κηρύγματα του κ. Τσίπρα στα οποία κραύγαζε « ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν».

Ποιός μπορεί να ξεχάσει πλειάδα στελεχών και σημερινών Υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως τον κ. Κατρούγκαλο, τον κ. Τσακαλώτο και άλλους, όπου στο όνομα του δήθεν «πατριωτισμού» οργάνωναν κηρύγματα μίσους και φανατισμού στις πλατείες. Ακόμα ηχούν στα αυτιά μας χαρακτηρισμοί όπως Γερμανοτσολιάδες και πηλιογούσιδες προς την τότε Κυβέρνηση. ‘Ολοι θυμόμαστε την εικόνα στην Πλατεία Συντάγματος , όπου βρίσκονταν οι προαναφερθέντες σημερινοί υπουργοί και γύρω τους υπήρχαν πανό που γράφανε « να καεί, να καεί ……. η Βουλή».

Φυσικά, ενώ χαιρετίζω τη σημερινή δήλωση του κ. Κωνσταντινέα, ακόμα περιμένουμε τις δηλώσεις καταδίκης από την πλευρά του κ. Τσίπρα και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για την τότε επίθεση στον κ. Χατζηδάκη, στον κ. Κουμουτσάκο και σε άλλα πολιτικά στελέχη.

Τέλος, παρατηρείται μια υποκριτική προσπάθεια από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ να συνδέσει την καταδικαστέα χειροδικία που υπέστη ο κ. Κωνσταντινέας, επειδή «άρπαξε» το κινητό ενός συμπολίτη μας (καταδικαστέο κι αυτό) με το Σκοπιανό. Αυτό γίνεται διότι ο τελευταίος προσπάθησε να βιντεοσκοπήσει τον κ. Κωνσαντινέα τη στιγμή που διαπληκτιζόταν λεκτικά με άλλους για το Σκοπιανό. Μάλιστα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ οργανώνουν συνέντευξη τύπου με θέμα τη «δήθεν» φασιστική επίθεση στον κ. Κωνσταντινέα λόγο του Σκοπιανού.

Αλήθεια πόσο «δημοκρατικό» ή μάλλον πόσο «φασιστικό» είναι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ να δίνετε εντολή στα ΜΑΤ να ρίχνουν χημικά σε μικρά παιδιά και υπέργηρους συνανθρώπους μας επειδή διαδήλωναν ειρηνικά για τη Μακεδονία;

Αλήθεια πόσο «δημοκρατικό» ή πόσο «φασιστικό» είναι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ να δίνετε εντολή στα ΜΑΤ να «σπάσουν» στο ξύλο στη Φλώρινα, χιλιάδες συμπολίτες μας που έδειχναν την αντίθεσή τους στη Συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ τη στιγμή που ο κ. Ζάεφ έλεγε «εμείς οι Μακεδόνες» και οι καμπάνες χτυπούσαν πένθιμα; Μάλιστα ο κ. Κοτζιάς επικρότησε τη στάση των ΜΑΤ τότε.

Πιστεύω στην αυριανή συνέντευξη τύπου, όπως ο κ. Κωνσταντινέας, έτσι κι εσείς να καταδικάσετε αυτές τις αυταρχικές λογικές που χρόνια τώρα καλλιεργούσε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας προσωπικά.
Εξάλλου αν θέλετε να λέγεστε πραγματικά Δημοκράτες , μπορείτε να απευθυνθείτε στο λαό μέσω δημοψηφίσματος για ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα όπως είναι το Μακεδονικό αλλιώς να μην υποκρίνεστε για τις «δήθεν» δημοκρατικές ευαισθησίες σας.

Μίλτος Χρυσομάλλης,
Δρ. Πολιτικός Μηχανικός
Πολιτευτής ΝΔ Μεσσηνίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.