Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Κατήγγειλε στην Αστυνομία στον άνδρα που πυροβόλησε σκύλο στα Φιλιατρά Μεσσηνίας

40598978_969546399891607_1311823973025054720_nΣτο κτηνιατρείο του Γιάννη Μαρκόπουλου στην Κυπαρισσία μεταφέρθηκε στις 31 Αυγούστου ο σκύλος, ο οποίος πυροβολήθηκε με καραμπίνα στα Φιλιατρά Μεσσηνίας από κάτοικο της περιοχής.

Η ακτινογραφία έδειξε τα σκάγια στο σώμα του σκύλου.
Το έγκλημα κατήγγειλε στην Αστυνομία και .....

στο Α.Τ. Κυπαρισσίας ο κηδεμόνας του σκύλου και αυτόπτης μάρτυρας, αλλά ο δράστης γλύτωσε τη σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Το συμβάν έγινε την περασμένη Παρασκευή λίγο μετά τις 19:00 την ώρα που ο ιδιοκτήτης του ζώου έβγαλε τον σκύλο του βόλτα σε αγροτική περιοχή των Φιλιατρών.



Εκεί ο δράστης είχε αφήσει ελεύθερες χωρίς επιτήρηση τις κότες του με αποτέλεσμα να κυνηγήσουν τα πτηνά τόσο ο ιδιόκτητος σκύλος όσο και κάποια αδέσποτα που ήταν εκεί. Ο δράστης έβγαλε την καραμπίνα και πυροβόλησε τον σκύλο, ενώ έχει απειλήσει με το κυνηγετικό του όπλο και άλλους κατοίκους απαιτώντας κανείς να μην περνάει από την περιοχή στην οποία είναι το κτήμα του.



Σύμφωνα με την Ορσαλία Χατζή, η οποία ενημερώθηκε από τον κηδεμόνα του σκύλου για το έγκλημα και μίλησε στο www.zoosos.gr, ο δράστης είναι γνωστός στα Φιλιατρά για όσα κάνει σε βάρος των ζώων, καθώς τον υποψιάζονται για τη δηλητηρίαση αρκετών αδέσποτων, ενώ όπως τονίζει η φιλόζωη κάτοικοι της περιοχής ενώ γνωρίζουν τη δράση του τον καλύπτουν.

2 σχόλια:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.