Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Φιλιατρά λόγω των έργων από Πειραιώς έως Αγιο Νικόλαο

Μέχρι τις 25 Οκτωβρίου θα συνεχίσουν να ισχύουν στα Φιλιατρά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που από το περασμένο καλοκαίρι έχουν επιβληθεί, λόγω έργων οδοποιίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, εξακολουθεί να εφαρμόζεται αποκλεισμός της κυκλοφορίας των .....

οχημάτων στο τμήμα της κεντρικής οδού Χαράλαμπου Φουρναράκη, από τη διασταύρωσή της με την οδό Ι. Μεταξά (Δεκατεσσάρων), έως την είσοδο της κεντρικής πλατείας.

Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται ως εξής:

α) από Κυπαρισσία με κατεύθυνση προς Μαραθόπολη, θα διέρχονται υποχρεωτικά από την οδό Ι. Μεταξά (Δεκατεσσάρων), στο αδιέξοδο επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου θα κατευθύνονται αριστερά και εν συνεχεία δεξιά, επί της οδού Αγίας Κυριακής.

β) από Κυπαρισσία με κατεύθυνση προς Γαργαλιάνους, θα διέρχονται υποχρεωτικά από την οδό Ι. Μεταξά (Δεκατεσσάρων), στο αδιέξοδο επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου θα κατευθύνονται αριστερά επί οδού Στρατ. Σταυριανόπουλου και εν συνεχεία μετά τον ναό Αγίου Χαραλάμπους θα κατευθύνονται δεξιά επί της οδού Αγίου Αθανασίου Χριστιανουπόλεως και τέλος θα κατευθύνονται επί της εθνικής οδού Πύργου - Μεθώνης

γ) τα διερχόμενα οχήματα από Μαραθόπολη ή Γαργαλιάνους θα ακολουθούν την αντίστροφη πορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.