Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2018

Το ενδεχόμενο πρόωρων Εθνικών εκλογών απασχόλησε χθες την συνεδρίαση της ΔΗΜ ΤΟ Τριφυλίας.

Με βασικό κορμό το ενδεχόμενο πρόωρων Εθνικών εκλογών διεξήχθη χθες βράδυ σε γνωστό ξενοδοχείο της Κυπαρισσίας η συνεδρίαση του Νέου διευρυμένου συμβουλίου των μελών της ΔΗΜοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ ΤΟ) και της ΟΝΝΕΔ της ......

ΝΔ Τριφυλίας.
Μετά από διαλογική συζήτηση και κατάθεση απόψεων ο κ Φωτεινός ζήτησε από όλα τα μέλη –και την ΟΝΝΕΔ- να είναι σε εγρήγορση.

Στην ίδια συνεδρίαση ο κ Φωτεινός Γεώργιος ενημέρωσε όλα τα μέλη της ΔΗΜ ΤΟ για τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχαν προ ημερών με τον Δήμαρχο Τριφυλίας κ Παναγιώτη Κατσίβελα κατόπιν προκλήσεως του κ Δημάρχου και ακολούθησε ενημέρωση για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Συζητήθηκε επίσης να αναζητηθεί νέος χώρος στέγασης των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας Τριφυλίας κάτι που βρήκε σύμφωνα όλα τα μέλη του συμβουλίου ενώ αποφασίστηκε από τον επόμενο μήνα οι συνεδριάσεις της ΔΗΜ ΤΟ να γίνονται την πρώτη εβδομάδα κάθε μήνα και σε διαφορετική Δημοτική Ενότητα. (Φιλιατρά, Γαργαλιάνους, κλπ κλπ) συζητώντας τα προβλήματα των πολιτών της κάθε ενότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.