Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Η Βιβλιοθήκη στα Φιλιατρά μεγάλωσε! Πανω από 2.500 τα βιβλία

Πάνω από 2.500 βιβλία φιλοξενεί πλέον το Περίπτερο- Δανειστική Βιβλιοθήκη στα Φιλιατρά μετά και την βοήθεια που έδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών.

Έχουν περάσει ήδη 2 και πλέον χρόνια.
Ήταν Μάιος του .....

2016 όταν έγινε η αρχή. Ένα μικρό όνειρο μιας συλλογικής πρωτοβουλίας πολιτών στα Φιλιατρά της Μεσσηνίας είχε καταφέρει να γίνει πραγματικότητα. Από ανάρτηση στο διαδίκτυο διαβάζουμε: «Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά. Εγκαινιάσαμε το Περίπτερο-Δανειστική Βιβλιοθήκη-Σημείο συνάντησης, Δράσεων, Πολιτισμού.

Ένα ξεχασμένο και υποβαθμισμένο κομμάτι της κεντρικής μας πλατείας, φωτίστηκε και έλαμψε. Οι φίλοι ήταν αρκετοί και σίγουρα αποτελούν τη μαγιά του κόσμου που θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις μας οι οποίες θα γίνονται εκεί. Περιμένουμε απ’ όλους να γίνουν μέλη της βιβλιοθήκης, ζητάμε εθελοντές οι οποίοι θα αφιερώνουν μια δυο ώρες την εβδομάδα για να δίνουν βιβλία πίνοντας το καφεδάκι τους. Περιμένουμε τέλος ένα βιβλίο που το διαβάσατε και θέλετε να το διαβάσουν κι άλλοι και φυσικά τις ιδέες σας για το τι μπορούμε να κάνουμε σε αυτόν τον χώρο.

Σύντομα θα αναρτήσουμε ωράριο λειτουργίας.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας και το τοπικό συμβούλιο της πόλης μας που μας βοήθησαν πολύ καθώς και τον κο Γιάννη Μπενετόπουλο που μας παραχώρησε το περίπτερο».

Η ανάρτηση έγινε στο χώρο του Ομίλου Δράσεων & Πολιτισμού στον οποίο και πιστώνεται η πρωτοβουλία για το πρωτότυπο περίπτερο – δανειστική βιβλιοθήκη. Μια νέα ανάρτηση στο fb - Δανειστική Βιβλιοθήκη Φιλιατρών περί βιβλίων- μας ενημερώνει για μια θετική εξέλιξη. «Με την βοήθεια του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών η βιβλιοθήκη μας μεγάλωσε. Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια. Σας περιμένουμε στη βιβλιοθήκη μας, με πάνω από 2.500 βιβλία!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.