Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Γιόλακα Φιλιατρών: Παραλίγο να φάνε κολώνα της ΔΕΗ στο κεφάλι. [ Φωτογραφίες ]

Παραλίγο και θα έβλεπαν τα ραδίκια ανάποδα εργάτες και αφεντικό στην περιοχή Γιόλακα Φιλιατρών όταν γυρω στις 10 το πρώι κολόνα της ΔΕΗ που ήταν σάπια στην βάση της -όπως καταγγέλεται- δεν άντεξε άλλο και έπεσε ελάχιστα μέτρα απο θερμοκήπιο στο οποίο μέσα δούλευαν εργάτες.

Μετα το αρχικό σοκ ο αγρότης επικοινώνησε με την ΔΕΗ και τους ανέφερε το περιστατικό επισημαίνοντας τους ότι εγκαίρως είχε επισημανθεί απο εργολάβο ότι η κολόνα είναι σάπια και χρήζει άμεσης ......

αντικατάστασης. Κάτι που δεν έγινε ποτέ με αποτέλεσμα το σημερινό συμβάν.

Μιλώντας στο Φιλιατρά News ο αγρότης που του έτυχε το "λαχείο" επεσήμανε ότι πρίν ενάμιση χρόνο όταν αντικαταστάθηκε μετασχηματιστής ρεύματος που είχε καεί απο κεραυνό στην περιοχή του Αγίου Γερασίμου, ο εργολάβος επεσήμανε ότι η κολόνα είναι σαπια και χρήζει αντικατάστασης το συντομότερο.
Αν και αυτό γράφτηκε στα χαρτιά εν τούτοις ουδείς ενδιαφέρθηκε -όπως καταγγέλλει ο αγρότης- και σήμερα η κολόνα έπεσε και ευτυχώς που δεν σκότωσε άνθρωπο.

Αμεσα στον χώρο μετέβη ο εργολάβος του ΔΕΔΔΗΕ που μετά από εργασίες αντικαταστάθηκε η κολόνα ενώ από δευτερα θα διευθετηθούν κάποιες εκκρεμότητες που δημιουργήθηκαν.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.