Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018

Στην πλατφόρμα της ιστοσελίδας yourmarket το Κοινωνικό παντωπωλείο του Δήμου Τριφυλίας


Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Τριφυλίας σε μια προσπάθεια ενίσχυσης των διανομών τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για φιλανθρωπικό σκοπό έχει γραφεί στην πλατφόρμα της .....

ιστοσελίδας yourmarket για δωρεές στα Κοινωνικά Παντοπωλεία.
Με τη δράση αυτή δίνει τη δυνατότητα στους δωρητές από όπου και αν βρίσκονται με τη χρήση του υπολογιστή τους ή του κινητού τους (on line), να μπορούν να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους που έχουν ανάγκη, επιλέγοντας από τα έτοιμα διαμορφωμένα πακέτα τροφίμων αξίας 5, 10, 20, 50, 100 €.

Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν σε ποια δομή, σε ποιο κοινωνικό παντοπωλείο θα σταλούν τα προσφερθέντα τρόφιμα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τη δωρεά τους.

Για να δείτε πως λειτουργεί κάντε κλικ στο σύνδεσμο https://www.yourmarket.gr και επιλέξτε ένα από τα έτοιμα πακέτα προς δωρεά. Πραγματοποιήστε τη δωρεά σας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τριφυλίας. Ενισχύστε τις διανομές τροφίμων που γίνονται στο Δήμο μας.

Είμαστε στο πλευρό 300 οικογενειών και η βοήθειά σας είναι πολύτιμη. Θα ανακουφίσει συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη στήριξης.

Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.