Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Απίστευτη η κ. Αλειφέρη με ευθεία επίθεση στην Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Αντωνία Μπούζα

Ένα ανυπόγραφο έγγραφο Ανακοίνωση - Δελτίο Τύπου από την κ Ελένη Αλειφέρη το οποίο φέρει υπογραφή "Η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας" ΧΩΡΙΣ την υπογραφή της .....

πραγματικής Αντιπεριφερειάρχη κ Αντωνίας Μπούζα όπως έχει ορίσει με απόφαση του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης απεστάλη σήμερα από την Αντιπεριφέρεια Μεσσηνίας.

Η κ. Αλειφέρη επιτίθεται με σφοδρότητα κατά της Κ Μπούζα για την απόφαση που έλαβε η Διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου να αλλάξει κλειδαριές στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας και της αίθουσας Παναγιώτης Φωτέας στο κτήριο του Διοικητηρίου.
Το παραλήρημα της κ Αλειφέρη συνεχίστηκε κατηγορώντας την κ Μπούζα για τεχνητό πρόβλημα στην αίθουσα Παναγιώτης Φωτέας αποδίδοντας το στις αρμοδιότητες που της ανατέθηκαν από τον περιφερειάρχη και που ικανοποιούν τον διακαή της πόθο να οριστεί Αντιπεριφερειάρχης!!!!
Προφανώς το "πρόβλημα" δεν ήταν τεχνητό πρόβλημα διότι όπως αναφέρθηκε -και δεν διαψεύστηκε από κανέναν- η αλλαγή κλειδαριών εξελίχθηκε παρουσία υπαλλήλων της ενότητας κι ενώ βρίσκονταν προ κλειστών θυρών με κλειδιά που δεν υπήρχαν πουθενά.

Φυσικά η κ Αλειφέρη δεν μας λέει τους λόγους που ενώ ο κ Τατούλης την έχει παύσει από τα καθήκοντα της, της έχει αφαιρεσει ΟΛΕΣ τις αρμοδιότητας και της έχει ζητήσει την παραίτηση της και την έδρα κάτι που η τελευταία αρνείται κατηγορηματικά να παραδώσει.

Το Δελτίο Τύπου της κ Αλειφέρη το οποίο ΔΕΝ έχει Υπογραφή της κ Μπούζα αναφέρει:

Με αφορμή την χθεσινή μη νόμιμη ενέργεια για εντολή αλλαγής κλειδιών στην αίθουσα συσκέψεων «Παναγιώτης Φωτέας» από την κυρία Αντωνία Μπούζα αλλά και τις αναληθείς εν συνεχεία δημόσιες δηλώσεις της επί του συγκεκριμένου θέματος, ενημερώνω άμεσα τους πάντες ότι κλειδιά της αίθουσας συσκέψεων «Παναγιώτης Φωτέας» διέθεταν τρείς υπάλληλοι καθ’ όλο το προηγούμενο διάστημα μέχρι και εχθές που έλαβε χώρα το συμβάν και ποτέ μα ποτέ στο παρελθόν δεν προέκυψε το παραμικρό πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία της προαναφερόμενης αίθουσας συσκέψεων, ούτε βεβαίως υπήρξε πρόβλημα λειτουργίας και τους τελευταίους τρείς μήνες.

Προφανώς το «πρόβλημα» που προσπάθησε να εμφανίσει η κυρία Μπούζα με την αίθουσα συσκέψεων «Παναγιώτης Φωτέας», είναι τεχνητό και συμπίπτει ως φαίνεται με την ανάθεση σε αυτήν κάποιων αρμοδιοτήτων της Π.Ε. Μεσσηνίας, οι οποίες πιστεύει ότι ικανοποίησαν τον διακαή της πόθο να ορισθεί Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας καθώς και άλλη σκοπιμότητα η οποία και θα αποκαλυφθεί.

Για όλους δε τους υπόλοιπους ισχυρισμούς, που απευθύνονται προσωπικά σ’ εμένα στις χθεσινές δημόσιες δηλώσεις της σχετικά με την άσκηση των καθηκόντων μου και στο παρελθόν και τώρα, θα τοποθετηθώ άμεσα δημόσια σε συνέντευξη την προσεχή Πέμπτη.


Η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.