Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Τα Play Offs της Stoiximan.gr Basket League στην COSMOTE TV

Η κανονική περίοδος της Stoiximan.gr Basket League ολοκληρώθηκε, με τον Παναθηναϊκό Superfoods να τερματίζει αήττητος, στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Τη σκυτάλη παίρνουν τα Play Offs του πρωταθλήματος και οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από σήμερα Τετάρτη 16/5 τις εντός έδρας «μάχες» του Παναθηναϊκού Superfoods, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Η αρχή γίνεται ....

με το ζευγάρι Παναθηναϊκός Superfoods-Κολοσσός H Hotels, που θα συναντηθεί για το πρώτο παιχνίδι της σειράς στο ΟΑΚΑ (Τετάρτη 16/5, 17.00, COSMOTE SPORT 4HD).
Αργότερα, στις 19.00 ο Ολυμπιακός υποδέχεται στην έδρα του την Κύμη (COSMOTE SPORT 7HD).

Το Σάββατο 19/5, στις 16.00 (COSMOTE SPORT 4HD) οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν το δεύτερο παιχνίδι του ζευγαριού ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, το οποίο θα καθορίσει αν θα υπάρξει και επόμενο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.

Ομοίως, σε περίπτωση που ένας εκ των Παναθηναϊκού Superfoods - Κολοσσού H HOTELS και Ολυμπιακού - Κύμης δε σημειώσει δύο νίκες, οι ομάδες θα αναμετρηθούν και 3η φορά τη Δευτέρα 21/5, στις 17.00 (COSMOTE SPORT 4HD) και 19.00 (COSMOTE SPORT 7HD), αντίστοιχα.


1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.