Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018

Στην Αντεπίθεση περνά η Ελένη Αλειφέρη

Στην αντεπίθεση πέρασε με σημερινή της δήλωση η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη και επιτίθεται στην χθεσινή ανακοίνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και παραθέτει την δική της άποψη για το θέμα.
Η κ Αλειφέρη στο τελος δηλώνει ότι θα πράξει τα νομικώς δέοντα και διοικητικώς αρμόζοντα για την κα Νικολάκου.

Αναλυτικά η κ Αλειφέρη στην δήλωση της αναφέρει:

Στο ψευδές περιεχόμενο του ανυπόγραφου δελτίου τύπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου ενημερώνω για τα εξής αληθή:

Με προσωπική μου επικοινωνία ζήτησα από το γραφείο Περιφερειάρχη, να ορισθεί αρμόδια υπάλληλος προκειμένου να παραλάβει όλα τα σχετικά αρχεία για την διεκπεραίωση των επικείμενων εορταστικών εκδηλώσεων της Μεσσηνίας. Προηγουμένως έγκαιρα με το υπ’ αριθμ πρωτ. 243/30.03.2018 έγγραφό μου είχα ενημερώσει τον κ Περιφερειάρχη και την Διοίκηση της Π.Ε Μεσσηνίας για τον κίνδυνο βλάβης των συμφερόντων της Περιφέρειας από την σκόπιμη αποστέρηση του γραφείου μου από κάθε διοικητικό υπάλληλο.

Δυστυχώς σε απάντηση των ανωτέρω ορθών ενεργειών μου για την υπηρέτηση του έργου της Περιφέρειας, προσήλθε στο γραφείο μου η παντελώς αναρμόδια κα Νικολάκου (εκτός και αν έχει πλέον υποκαταστήσει τον Περιφερειάρχη με τη συναίνεση του ) η οποία με τη «γνωστή τοις πάσι» λεκτική πρακτική της προς επίδειξη εξουσίας, έδιδε εντολές για ανορθόδοξες διοικητικά και μη πρακτικώς εφικτές ενέργειες, ενώ συνέχισε υβρίζοντας εμένα και απειλώντας τόσο εμένα όσο και υπαλλήλους, ενώσω ο κος Περιφερειάρχης ευρισκόταν σε παρακείμενο γραφείο.

Δεν θα ακολουθήσω κανέναν στον επιχειρούμενο ευτελισμό της αυτοδιοίκησης και στην «προσωπική του πολιτική παρακμή».
Εχω καθήκον και υποχρέωση να υπηρετήσω και να προστατεύσω τόσο τους Μεσσηνίους Πολίτες όσο και την υπηρεσιακή δομή της ΠΕ Μεσσηνίας από αυτά τα φαινόμενα παθογένειας.

Είναι γνωστή σε όλους τους πολίτες και θεσμικούς φορείς η καθημερινή μου παρουσία και πρακτική για την υπηρέτηση τους, καθώς επίσης και οι έγγραφες και όχι μόνο, ενέργειες μου, για την προώθηση και διευκόλυνση του διοικητικού έργου της Περιφέρειας
Κατά τα λοιπά θα πράξω τα νομικώς δέοντα και διοικητικώς αρμόζοντα για την κα Νικολάκου.

Η Αντιπεριφερειάρχης
Π.Ε Μεσσηνίας

Ελένη Αλειφέρη-Καραθανάση

1 σχόλιο:

 1. Eίναι πολύ γλυκιά η καρέκλα αλλά κυρίως η οικονομική αποζημίωση που αν δεν απατώμαι είναι πάνω από 2500€/μήνα....
  Γιατί να την χάσετε???
  Πραγματικά δεν έπρεπε να φτάσουν τα πράγματα εδω που έφτασαν με την άρνηση της κ Αλειφέρη να παραιτηθεί δυναμιτίζοντας την συνοχή της Περιφέρειας.
  Δεν μπορεί να μπαίνει το προσωπικό συμφέρον πανω απ όλα και χωρίς να νοιάζεται για τους πολίτες.
  Μάλλον την υπόθεση πρέπει να πάει ΑΜΕΣΑ στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για τα περαιτέρω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.