Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018

Η αντωνια Μπουζα ξεκαθαρίζει τη θέση της απέναντι σε προσπάθεια παραπληροφόρησης

Το Αναπτυξιακό συνέδριο στην Πελοπόννησο έφερε στο προσκήνιο ζητήματα, που δημιουργούν συνθήκες παρερμηνείας θέσεων και πολιτικών και σε ότι με αφορά, επιβάλλεται να ξεκαθαρίσουν.

Η Περιφερειακή ....

παράταξη «Νέα Πελοπόννησος», εξ΄ αρχής κινείται σε ανεξάρτητη αυτοδιοικητική κατεύθυνση και αυτό αποτελεί το δυνατό της σημείο μέσα στο ευρύτερο αυτοδιοικητικό περιβάλλον.
Έλαβε το 2014 τη στήριξη της φιλελεύθερης παράταξης της Ν.Δ. και τίμησε με τον καλύτερο τρόπο την αποδοχή των πολιτών, δουλεύοντας με συνέπεια, όραμα και πίστη στις δυνάμεις της Πελοποννήσου, στις αξίες της δημοκρατίας και της ανάπτυξης. Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.Τατούλης και τα στελέχη της περιφερειακής αρχής, με σθένος και δύναμη, στην πορεία του αυτοδιοικητικού έργου, τείνουν να είναι αυτοί που κυρίως αντιπολιτεύονται την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και συγχρόνως κινούνται καθαρά αυτοδιοικητικά, προκειμένου να ωφελήσουν την οικονομία της Πελοποννήσου και να διεκδικήσουν προς όφελος των πολιτών.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με συνέπεια, προσπαθεί να κάνει δυνατή την Πελοπόννησο και αυτό το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα της προσπάθειάς της σε τομείς κομβικούς της ανάπτυξης. Μόλις χθες υποδεχτήκαμε στην Πελοπόννησο το κορυφαίο συνέδριο του παγκόσμιου τουρισμού το WTFL, κάτι που για πολλές χώρες αποτελεί άπιαστο όνειρο και επιλέγουμε τη σκληρή δουλειά, αντί την παραφιλολογία και τις απαντήσεις στις διαστρεβλωτικές ερμηνείες.

Από την άλλη, η φιλελεύθερη παράταξη και ο πρόεδρός της ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που με δημοκρατικές διαδικασίες έχει αναλάβει τα ηνία της Νέας Δημοκρατίας, έχει καταθέσει ευθαρσώς το δικό του πολιτικό όραμα για την πατρίδα μας, έχει εκφραστεί πολλάκις για την ανάγκη της ανεξαρτησίας της αυτοδιοίκησης κάτι το οποίο πιστεύω πως ωφελεί πολύ την κοινωνία μας, διότι ξεφεύγουμε από παθογενείς καταστάσεις κομματισμού και άδηλων συμπλεύσεων.

Τώρα σε ότι αφορά στο Αναπτυξιακό συνέδριο, η μόνη αλήθεια είναι πως πραγματοποιήθηκε ύστερα από σκληρή διαπραγμάτευση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Τατούλη και αν δεν υπήρχε εξ΄αρχής συμφωνία για έργα που διεκδικούσε για τον τόπο, είχε διαμηνυθεί στην Κυβέρνηση πως θα απείχε. Ας μην παραβλέπουμε όμως, πως ήταν ο μόνος περιφερειάρχης, που είπε ευθαρσώς στον πρωθυπουργό, πως δύο διαφορετικοί κόσμοι συναντήθηκαν για το καλό του τόπου μας και έθεσε πολιτικά ζητήματα, που αν προχωρήσουν θα αλλάξουν την εικόνα της περιφέρειάς μας, αλλά και της Χώρας.

Ακούστηκαν πολλά για τις εξαγγελίες Τσίπρα, αλλά πρέπει να γνωρίζουν όλοι σε ότι αφορά την αναπτυξιακή προοπτική της Πελοποννήσου, πως αυτή θα επιτηρείται από εμάς, την Περιφερειακή Αρχή και αναλόγως θα υπάρξει σκληρή απάντηση αν απαιτηθεί .
Άλλωστε δεν προτιθέμεθα να παραχωρήσουμε τη δυνατότητα σε κανέναν να παρερμηνεύσει την υποχρέωσή μας και το καθήκον μας απέναντι στην κοινωνία, δηλ. πως προχωρούμε με γνώμονα μόνο την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας.

Ως στέλεχος πρώτης γραμμής της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία, όπου συμμετείχα σε δύο εκλογικές μάχες της παράταξης, γνωρίζοντας καθαρά πως αγωνίζομαι για τη «φανέλα», (κάτι που δεν το κάνουν πολλοί), θεωρώ υποχρέωση όλων των στελεχών της παράταξης, να στηρίξουμε την προσπάθεια που κάνει ο πρόεδρος του κόμματός μας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, βάζοντας πάνω από όλα το καλό του τόπου μας και το καλό της παράταξης. Όσοι κατέχουμε θέσεις ευθύνης, πρέπει να παλέψουμε για το καλό της κοινωνίας μας που δοκιμάζεται από τις πολιτικές της υπερφορολόγησης και των αριστερών εμμονών των Κυβερνώντων.

Βέβαια τελευταία βλέπουμε επαναφορά στο ρεαλισμό, από την Κυβέρνηση Τσίπρα, όπου μέχρι και υπέρμαχοι των ΣΔΙΤ έγιναν ξαφνικά καθώς και άλλων αναπτυξιακών πολιτικών που μέχρι χθες καταδίκαζαν και για τις οποίες με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, είχαν συγκρουστεί με σφοδρότητα.

Η παραφιλολογία από κάποια στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Πελοπόννησο σχετικά με την επόμενη ημέρα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, θέλοντας να δημιουργήσουν τετελεσμένα που αποσυσπειρώνουν την παράταξη, με γνώμονα μόνο προσωπικές φιλοδοξίες και πιστέυοντας πως μπορούν να διαμορφώνουν ερήμην της ηγεσίας μας πολιτικές που αφορούν την αυτοδιοίκηση, με βρίσκει αντίθετη, διότι επιλέγω τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη μεγάλη μας παράταξη και στις αποφάσεις, να τον έχει αποκλειστικά πρόεδρός μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Όσον αφορά τη δική μου θέση, στηρίζω με συνέπεια τη σοβαρή προσπάθεια του Περιφερειάρχη κ.Τατούλη να δημιουργήσει τις συνθήκες ευημερίας της Πελοποννήσου στις οποίες και συμμετέχω ενεργά, ενώ ψευδεπίγραφα διλήμματα και αυθαίρετες ερμηνείες, δεν με αγγίζουν.

Καλαμάτα 3 Μαρτίου 2018

ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ
Περιφερειακή Σύμβουλος Πελοποννήσου
Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού
Συντονίστρια Έργου και Αποτελσματικότητας Μεσσηνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.