Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

National Geographic+ : Προστέθηκε σήμερα στην COSMOTE TV

Προστέθηκε σήμερα μετά απο πρωινή αναβάθμιση λογισμικού των δεκτών της COSMOTE TV και η νέα On Demand υπηρεσία National Geographic+. Το National Geographic+ προσφέρει στους (υβριδικούς) συνδρομητές της COSMOTE TV, πρόσβαση -χωρίς χρέωση- στο καλύτερο περιεχόμενο από παλαιότερες και πρόσφατες παραγωγές από την τεράστια βιβλιοθήκη του National Geographic και του .....

Nat Geo Wild.


Εάν έχετε πάρει την αναβάθμιση, τότε η νέα υπηρεσία θα έχει ήδη προστεθεί στο COSMOTE TV Plus όπως και το FOX Play, σε ξεχωριστή ενότητα στο μενού των υβριδικών δεκτών της πλατφόρμας, ενώ παράλληλα θα είναι διαθέσιμη και μέσω της εφαρμογής COSMOTE TV GO για tablets, smartphones, υπολογιστές (δεν είναι ακόμη).


'Ηδη, έχουν προστεθεί μέσα στη βιβλιοθήκη του Nat Geo+, 30 εξαιρετικές παραγωγές (με όλα τους τα επεισόδια) απο ντοκιμαντέρ ποικίλης θεματολογίας και μάλιστα σε HD ποιότητα εικόνας, που μεταφράζονται σε χιλιάδες ώρες θέασης.


Θα πρέπει να σημειωθεί πως η νέα αυτή on demand υπηρεσία, με τη μορφή αυτή, λανσάρεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη από την ελληνική συνδρομητική πλατφόρμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.