Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017

Αντίθετος ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλατρών στο κλείσιμο του Παρατηρίου Γεωργικών φαρμάκων και εφοδίων στα Φιλατρά

Την αντίθεση του στο κλείσιμο του Πρατηρίου Γεωργικών φαρμάκων και εφοδίων στα Φιλατρά εκφράζει με επιστολή του πρς την ΕΑΣ Μεσσηνίας ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών, μετά την αποκάλυψη του Filatra News

Στην επιστολή που υπογράφουν ο Πρόδρος Βασίλης Αθανασόπουλος και ο Γραμματέας .......

Τέλης Καναβός αναφέονται τα κάτωθι:

ΘΕΜΑ: Κλείσιμο Πρατηρίου Φιλιατρών

Κύριε πρόεδρε της ΕΑΣ Μεσσηνίας

Με την παρούσα επιστολή μας σας γνωστοποιούμε την αντίθεσή μας στο κλείσιμο του πρατηρίου πώλησης Γεωργικών φαρμάκων και συναφών ειδών της Ένωσης στα Φιλιατρά.

Όπως καλά γνωρίζετε στην περιοχή μας υπάρχουν οι μεγαλύτερες και περισσότερες υπαίθριες και θερμοκηπιακές καλλιέργειες της Μεσσηνίας, είμαστε δε δεύτερη σε παραγωγή αγροτικών προϊόντων σε όλη την Ελλάδα.

Αντιλαμβάνεστε συνεπώς ότι το κλείσιμο του πρατηρίου μας θα έχει άμεσες αρνητικές συνέπειες για εμάς τους παραγωγούς, αφού θα είναι δυσχερής η προμήθεια των απαραίτητων για τις καλλιέργειές μας εφοδίων και ταυτόχρονα θα υπάρχει αύξηση του κόστους αγοράς των προϊόντων αυτών.

Ζητάμε λοιπόν, όχι μόνο να ανακαλέσετε την απόφαση αυτή και να επαναλειτούργησετε το πρατήριό μας στα Φιλιατρά αλλά επιπλέον να προβείτε στην άμεση ενίσχυση του ώστε να καταστεί αυτό βιώσιμο και ανταγωνιστικό.

Φιλιατρά 03/10/2017

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                      ΚΑΝΑΒΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.