Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Έντονες διαμαρτυρίες από τον Υπεύθυνο του τμήματος Basket της Εράνης

Μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση δημοσίευσε στον ισότοπό της, η ομάδα Basket της Εράνης.
Με την ανακοίνωση υπογράφει ο Υπεύθυνος του τμήματος καλαθοσφαίρισης Γιώργος Γριβοκωστόπουλος διαμαρτύρεται .....

εντόνως για την μη τήρηση των ωρών προπόνησης του τμήματος Basket στο κλειστό Γυμναστήριο Γαργαλιάνων.

Ο κ. Γριβοκωστόπουλος καταγγέλλει μέσω της ανακοίνωσης του ότι κάποιοι δεν σέβονται την ομάδα και την προπόνηση που δικαιούται να κάνει στο Κλειστό Γαργαλιάνων αφού ο.... -ας τον πούμε χώρος- που προπονείται η ομάδα του (το υπόστεγο του Παλιού Λυκείου Φιλιατρών είναι κλειστός εδώ και 12 μέρες λόγω εργασιών που αν και έπρεπε να έχουν τελειώσει εν τούτοις για άγνωστο λόγο οι εργασίες έχουν σταματήσει.

Πληροφορίες του Filatra News αναφέρουν οτι σήμερα το απόγευμα της Παρασκευής, η Εράνη είχε ώρες προπόνησης που της έχει παραχωρήσει ο Φορέας Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας από τις 20:00 έως τις 22:00.
Ο Γ.Σ.Γ. είχε προπόνηση από τις 15:00 έως τις 20:00 και μετά από υποχώρηση που έκανε εις βάρος της Εράνης ο Γιώργος Γριβοκωστόουλος έδωσε στον Γ.Σ.Γ. επιπλέον μισή ώρα (μέχρι τις 20:30) σήμερα η ομάδα των Γαργαλιάνων βγήκε από το γήπεδο στις 21:00 αντί στις 20:30 όπως είναι στο πρόγραμμα του.
Αποτέλεσμα στην Εράνη να μείνει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΩΡΑ για προόνηση!!!!
Ο Πρόεδρος του Φορέα θα επιβάλει τον σεβασμό στην απόφαση που έχει πάρει?

Μια ακόμα παρατυπία που κάνουν οι υπεύθυνοι του Κλειστού Γαργαλιάνων είναι ότι αν και ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να αναρτήσουν το πρόγραμμα προπονήσεων στο γήπεδο, εν τούτοις δεν το έχουν αναρτήσει.
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?????

Εδω λοιπόν επανέρχεται το θέμα που εδω και μια πενταετία φωνάζουμε και ζηταμε να γίνει ένα κλειστό Γυμναστήριο στα Φιλιατρά όπως υπάρχει σε Κυπαρισσία και Γαργαλιάνους.
Η Φθηνή δικαιολογία του Δήμου ότι δεν μπορεί να συντηρήσει και άλλο γήπεδο στον Δήμο δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Η Ομάδα Basket της Ερανης ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ.
Τα Φιλιατρά ΔΙΚΑΙΟΥΝΑΤΑΙ να έχουν το δικό τους κλειστό Γυμναστήριο.
Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν.

Ας δούμε τι αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Γιώργος Γριβκωστόπουλος στην σελίδα της Εράνης Basket:

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Α.Π.Σ. Φιλιατών " Η ΕΡΑΝΗ" μέσω του υπευθύνου τμήματος κ. Γριβοκωστοπουλου Γιώργου προβαίνει στην ακόλουθη ανακοίνωση.

Παρότι εδώ και δυο εβδομάδες ο Δήμος Τριφυλίας έχει εκδώσει και κοινοποιήσει τις ώρες των σωματείων στα δυο κλειστά γυμναστήρια του Δήμου κάποιοι αρνούνται να το εφαρμόσουν εις βάρος άλλων σωματείων.
Ο Δήμος προφανώς αδυνατεί να εφαρμόσει την απόφαση του η ανέχεται η δεν λαμβάνεται σοβαρά ο θεσμικός του ρόλος.

Το σωματείο μου εκτός του ότι εδώ και 12 ημέρες δεν έχει το προπονητηριο του στα Φιλιατρά λόγω έργων (τα οποία ανεξήγητα έχουν παγώσει, ενώ θα έπρεπε να έχουν τελειώσει) πλέον αντιμετωπίζει και πρόβλημα στις δικαιώμενες ώρες βάση προγράμματος από το Κ.Γ. Γαργαλιανων επειδή κάποιοι έτσι το θέλουν.

Κύριοι η ανοχή τέλος.
Με την ομάδα μας δεν θα παίζετε πλέον.
Θα την σέβεστε όπως σας σέβεται, είτε το θέλετε είτε όχι.

Προσοχή γιατί κάποιες ενέργειες επισύρουν και κάποιες διοικητικές ποινές, ενημερωθείτε τουλάχιστον. Πλέον αυτό που δικαιούμαστε θα το διεκδικήσουμε σε άλλες αρμόδιες ανώτερες αρχές εφόσον ο Δήμος αδυνατεί να εφαρμόσει αποφάσεις του. Και καταλάβετε πως με τέτοιες πράξεις δεν μας δημιουργείτε πρόβλημα αγωνιστικό αλλά μας δυναμώνεται γιατί έστω και σε μια γειτονιά θα προπονηθούμε γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε αφιλοκερδώς και σεβόμαστε κάθε έναν.

Το παρών απευθύνεται προς κάθε εμπλεκόμενο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.