Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Cosmote TV: Αυτά είναι τα 10 νέα κανάλια που έρχονται (και τα 8 που φεύγουν) τον Οκτώβριο

Η αρχή της τηλεοπτικής σεζόν πλησιάζει και η Cosmote TV προχωρά σε μία σημαντική ανανέωση του μπουκέτου των καναλιών της. Σύμφωνα με πληροφορίες του news247 οι νέες αλλαγές θα έρθουν στους δέκτες των συνδρομητών της Cosmote TV από 1η Οκτωβρίου.

Τα νέα κανάλια που ....

έρχονται είναι 5 από την κατηγορία των ντοκιματέρ, 3 στα αθλητικά και 2 στην κατηγορία του lifestyle.
Από τις πλέον ενδιαφέρουσες προσθήκες στην πλατφόρμα της Cosmote TV είναι το BBC Earth, κορυφαίο κανάλι του BBC, με διάσημες παραγωγές σαν το Frozen Planet, το Life, το Blue Planet και το Planet Earth.

Παράλλα επεκτείνεται η συνεργασία με το Viasat (σ.σ. το Viasat History έχει ήδη αντικαταστήσει το History Channel) καθώς προστίθενται στην πλατφόρμα της Cosmote TV τα νέα κανάλια Viasat Explore και το Viasat Nature.
Από το δίκτυο του Travel Channel (το οποίο η Cosmote TV ανανέωσε την συνεργασία για άλλα 3 χρόνια), θα προστεθούν το Food Network και το Fine Living.
Στον τομέα των αθλητικών το βαρύ πυροβολικό ακούει στο όνομα FOX Sports ενώ προστίθενται ακόμη το Nautical Channel και το Outdoor Channel.

Ευχάριστα νέα και για τους φίλους των αστυνομικών ντοκιμαντέρ καθώς θα προστεθεί το Crime and Investigation.

Tέλος η Cosmote TV προσθέτει στην πλατφόρμα της και το CBS Reality.
Οι νέες προσθήκες θα έρθουν να καλύψουν τo κενό που θα αφήσει η ολοκλήρωση της συνεργασίας με το Discovery.
Συγκεκριμένα θα κατέβουν από την πλατφόρμα της Cosmote TV τα κανάλια: Discovery HD Showcase, Discovery Channel, Discovery Science HD, IDX HD, Animal Planet HD, Eurosport 1HD, Eurosport 2, και TLC.

- Με πληροφορίες από broadbandtvnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.