Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό βιβλίο του Γιώργου Πιπερόπουλου

Καθώς αφήσαμε πίσω μας την ξενοιασιά του καλοκαιριού και τα πρωτοβρόχια μας προετοιμάζουν για Φθινόπωρο και Χειμώνα το στρες και το άγχος θα γίνουν και πάλι γνώριμοι «φίλοι» σε μας, τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Υπενθυμίζουμε στους φίλους του blog ότι με τον τίτλο που φαίνεται στο εξώφυλλο κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2016 και συνεχίζει να κυκλοφορεί σε ηλεκτρονική μορφή , το βιβλίο του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου.

Το βιβλίο «κατεβαίνει» ......

ΔΩΡΕΑΝ από το διαδίκτυο σε μορφή pdf, είναι στην αγγλική γλώσσα καθώς απευθύνεται στο διεθνές αναγνωστικό κοινό, από τον Εκδοτικό Οίκο Bookboon.com.

Διαβάζοντάς το εύκολα διαπιστώνουμε ότι πρόκειται για μια καινοτόμο προσέγγιση, μια δημιουργική παράκαμψη από τις γνωστές παραδοσιακές «πώς-να-το-κάνετε» προσεγγίσεις που αφορούν στον έλεγχο του στρες και του άγχους και στην διαχείριση χρόνου.
Το βιβλίο συνδυάζει και τα δύο προβλήματα και απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων, φοιτητές και μαθητές αλλά και στο ευρύτερο κοινό, με άλλα λόγια σε όλες και όλους που ταλανίζονται από ανεξέλεγκτο στρες και άγχος και διαπιστώνουν καθημερινά ότι «τους λείπει χρόνος…»

Το βιβλίο του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου προσφέρει μια νέα, επιστημονικά τεκμηριωμένη και πρωτοποριακή προσέγγιση και καθώς κυκλοφορεί στα αγγλικά θα βοηθήσει τους αναγνώστες και αναγνώστριες του σε παγκόσμια κλίμακα να κατανοήσουν πλήρως τη φύση του στρες και άγχους και την έννοια του χρόνου.

Στην πρακτική συνεισφορά του το βιβλίο παρέχει μια ποικιλία στρατηγικών και μεθόδων που είναι εύκολο να τις μάθουν και να τις εφαρμόσουν οι αναγνώστες και αναγνώστριες ώστε να μπορέσουν να ελέγξουν με επιτυχία το άγχος τους και να διαχειριστούν αποτελεσματικά και παραγωγικά τον χρόνο τους.

Οι φίλες και φίλοι αναγνώστες μας, ως γνώστες της Αγγλικής γλώσσας, μπορούν να το «κατεβάσουν» ΔΩΡΕΑΝ από το διαδίκτυο επισκεπτόμενοι τον παρακάτω σύνδεσμο:

http://bookboon.com/en/control-your-stress-manage-your-time-ebook



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.