Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017

Στο Διοικητήριο μεταφέρεται η Υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε Μεσσηνίας

Η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας ενημερώνει τους πολίτες ότι από τις 20/9/2017 θα ξεκινήσει σταδιακά η μετεγκατάσταση της Υπηρεσίας Μεταφορών και Επικοινωνιών από την οδό Σαλαμίνος 8 στο Διοικητήριο (Ψαρών 15).
Αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα μετεγκατάστασης είναι το εξής:

• Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 : Το μεσημέρι ξεκινάει η μεταφορά του εξοπλισμού της αίθουσας θεωρητικών εξετάσεων υποψηφίων οδηγών.

• Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 : Από τις 12:00 μ.μ. αρχίζει η μεταφορά του τμήματος Αδειών Οδήγησης.
Το τμήμα Αδειών Οδήγησης επί της οδού Σαλαμίνος 8 , από Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 έως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017, θα υπολειτουργεί (θα υπάρχει μία θέση On-Line στο 2ο όροφο), λόγω της μεταφοράς.

• Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 : Οι θεωρητικές εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών θα διενεργηθούν κανονικά στην νέα θέση της Υπηρεσίας (1ος όροφος, Διοικητήριο).

• Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 : Από τις 13:00 αρχίζει η μεταφορά των τμημάτων Αδειών Κυκλοφορίας και Τεχνικού Τμήματος.
Η Γραμματεία (Πρωτόκολλο) της Δ/νσης Μεταφορών θα λειτουργεί στην οδό Σαλαμίνος 8 έως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου.

• Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 : Διακοπή του On-Line συστήματος των τμημάτων Αδειών Κυκλοφορίας και Αδειών Οδήγησης, η οποία εκτιμάται ότι θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017.

• Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017 : Πλήρης λειτουργία της Δ/νσης Μεταφορών στο Διοικητήριο.

Επειδή η Υπηρεσία θα υπολειτουργήσει λόγω της μετεγκατάστασης καλούνται οι ενδιαφερόμενοι πολίτες να προσέλθουν για την διεκπεραίωση των επειγουσών υποθέσεών τους :
Α) στο Τμήμα Αδειών Οδήγησης(διπλώματα) έως την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, και
Β) στο Τμήμα Αδειών Κυκλοφορίας έως την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου.
Υπογραμμίζεται ότι για αρκετές διαδικασίες, αρμοδιότητας της Υπηρεσίας Μεταφορών (ιδιαίτερα ανανεώσεις διπλωμάτων οδήγησης και μεταβιβάσεις οχημάτων), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και στα κατά τόπους Κ.Ε.Π.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.