Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Βάλτα Γαργαλιάνων: Ξεκίνησαν σημερα εργασίες αναβάθμισης του Ελαιοτριβείου στον Αγροτικό Συνεταιρισμό.

Εργασίες αναβάθμισης του εργοστασίου παραγωγής ελαιόλαδου ξεκίνησαν σήμερα οι υπεύθυνοι του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βάλτας Γαργαλιάνων με την παραλαβή μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας και πλήρως ψηφιοποιημένα και πλήρως αυτοματοποιημένα που μηδενίζουν την .....

ανθρώπινη παρέμβαση κατά την διάρκεια παραγωγής του ελαιολάδου και στοχεύοντας στην ακόμα καλύτερη ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος αλλά και της ακόμα καλύτερης εξυπηρέτησης των παραγωγών.

Συγκεκριμένα οι υπεύθυνοι του Ελαιοτριβείου προχώρησαν στην απόκτηση νέας και καλύτερης ταινίας μεταφοράς ελαιοκάρπου, προμήθεια τριών νέων μαλακτήρων με ηλεκτροβάνες ενώ αναβαθμίζονται και οι ήδη πέντε (5) υπάρχοντες μαλακτήρες με νέες ηλεκτροβάνες καθώς και μεγαλύτερο ντεκάτερ και διαχωριστή ελαιολάδου επενδύοντας ένα αρκετά σεβαστό ποσό για την αναβάθμιση.
Ολα αυτά θα λειτουργούν με πλήρως αυτοματοποιημένο τρόπο, ενώ όλα θα ελέγχονται από κεντρικό υπολογιστή.

Μιλώντας στο Filiatra News ο πρόεδρος του Αγροτικού συνεταιρισμού, κ Δημήτρης Αντωνόπουλος είπε ότι σήμερα έγινε η παραλαβή των μηχανημάτων και τόνισε ότι ο κυριότερος σκοπός του συνεταιρισμού είναι να παράγει κορυφαίας ποιότητας ελαιόλαδο.
Κοιτάμε πάντα το καλύτερο, και σκοπός μας είναι να βγάζουμε πιστοποιημένο ελαιόλαδο.
Ηδη οι εμπόριο γνωρίζουν την ποιότητα που παράγουμε και προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες.

Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση των νέων μηχανημάτων θα κάνουμε μια παρουσίαση – ενημέρωση στους συνεταίρους και παραγωγούς για το θέμα.
Κλείνοντας ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού ευχαρίστησε θερμά όλους όσους στηρίζουν κάθε χρόνο τον συνεταιρισμό της Βάλτας. Οι απαιτήσεις σε standards συνεχώς ανεβαίνουν και εμείς πρέπει να ακολουθούμε τις εξελίξεις.
Ο συνεταιρισμός μας είναι βιώσιμος, τα αποτελέσματα είναι με θετικό πρόσημο και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν έχουμε προβλήματα. Είμαστε μια δεμένη ομάδα που συνεργαζόμαστε με άψογο τρόπο και αυτό φαίνεται στο τελικό αποτέλεσμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.