Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

Αγία Κυριακή: Από επιτυχία στεφθηκε η βραδιά συνεστίασης του Εξωραϊστικού ΣυλλόγουΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην Ταβέρνα «Ο Γρηγόρης» η ετήσια συνεστίαση του Εξωραιστικού Συλλόγου Αγίας Κυριακής.
Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς......

το παρόν έδωσαν πάνω από 230 άτομα.

Η Βραδιά κύλησε όμορφα γεμάτη κέφι αλλά και πολλές εκπλήξεις που ετοίμασε ο νεανικός και δραστήριος σύλλογος μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Η ορχήστρα μου συνόδευσε την βραδιά, χαρακτηρίστηκε από τους παρευρισκόμενους ως εξαιρετική και αυτό πιστοποιείται από το κέφι που πρόσφερε απλόχερα στον κόσμο που βρέθηκε στην ταβέρνα τ5ου ομώνυμου λιμανιού της Αγίας Κυριακής.

Η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν η ανακοίνωση – παρουσίαση του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου με επικεφαλής την Σταυρούλα Παπαγεωργίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΔΕ Φιλιατρών Χαράλαμπος Καναλουπίτης, ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών Σταμάτης Τσίγκανος, ο Πρόεδρος του ΟΦΑ Κώστας Μαλάμος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φιλοπροόδων Βιβή Παντελάκη και άλλοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού Συλλόγου της Αγίας Κυριακής ευχαριστεί θερμά τους δυο μεγάλου χορηγούς της χθεσινής βραδιάς:
Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο
Και
Νίκο Παναγιωτόπουλο
Αλλα και όλους τους καταστηματάρχες της περιοχής μας που συνέβαλαν με τα δώρα τους στην εκδήλωση.\\Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.